Optike i nosači > Optike

Koja je ovo optika?

<< < (3/3)

Dfucic:

--- Citat: Traper. - 24. 11. 2016. 13:50:28 ---Samo nije mi jasno kako za 30god samo dvaput upucana.Pa zar stari ima Jos od istog lota sve ove godine pa ne treba prepucavat.

--- Kraj citata ---

Evo sad kaže stari da je samo jednom upucana, drugi put je upucavao jer je mislio da je fulao zbog nje pa na kraju je ispalo da je on kriv  happi  , što se tiče istog lota ni blizu, on je onaj stari kov lovaca koji nikada nije previše filozofirao oko municije kao što se sada radi tako da je iz nje pucano i rws,ppu,dinamit nobel, norma,bellot i ručno punjeni, možda i još nešto, ovo je ono što ja znam i osobno sam pucao većinu toga. Doduše s njom je 90 % pucano do 100-120m tako da i to igra ulogu ali svejedno mogu reći da ni sa moje ni njegove strane nije bilo puno promašaja d7

deeejan:
e ovaj post me razveselio, kolega dfucic.
bas jucer razgovaram s kolegom o tome kako se previse filozofira o svemu...puska ova, puska ona...oprika ova, zrno ono blabla...
jedan karabin, jedna optika, ko sta ima ko sta i kolko moze, municija a jbg koju imas...i praktican lov, bez puno fantaziranja.
svaka cast zagi

Zeiss:
Svi se mi sa svojim puškama i optikama lijepo nalovimo, treba samo ići u lov.  zagi

M.M.:
Kolega ako se ne varam to je optika NIKKO STIRLING - DIAMOND prema nekoj mojoj procjeni po znaku kojeg ste slikali, a povečanja je 3-12X56 ili 3-12X62

drazenx:
Iz vremena od kad je ova optika Nikko Stirling se proizvodio u Japanu a ne sad kod Kineza i to onih najjeftinijh.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju