Optike i nosači > Optike
kupovina optike iz usa
KOBI:
Samo neka naznaci robu kao gift i navede nesto nizu vrijednost od stvarne.A opet treba biti spreman u slucaju da se mora platit.Ja do sada nikad nisam sad dal je sreca il ko zna.Sa nekih stranica pa i E-buy treba izbjegavat uzimat skuplje stvari,a ovi iz prodavnica poput Cabelasa nece da naznace kao gift i nizu vrijednost zbog osiguranja i u slucaju da se paket izgubi da mogu naplatit od osiguranja.Stoga ako se ima neko tamo da posalje privatno to je ideala.
lucky:
Pa meni je čovjek koji tamo živi kupio i poslao ali ovi na carini uredno proguglaju i pokupe informacije o cijeni i udri po "šverceru" dois.
E sad tko ima priliku da to ide sa običnom prtljagom nekoga tko putuje, to je druga stvar.
Evo meni bi trebali leupoldovi prstenovi QRW, 30 mm, ako netko dolazi u HR z10
Fratt:
Ovo sa "giftom" ponekad prolazi,većinom ne...ukoliko vam pošiljatelj u računu naznači manju vrijednost paketa svejedno vas iz Carine zatraže račun i nedvojbeni identitet proizvoda putem web stranice.
Kome se da zezati i mjenjati račun (i ulaziti u krivotvorenje dokumenata i time kršiti zakon) taj može proći jeftinije...
Meni se osobno nije dalo za razliku od 500-tinjak kuna natezati sa Carinom i prodavati im muda pod bubrege.
A i nemam nikog u Jameriki.
Bodul:
Leupold je izašao na kraju oko 5.450 kn, i ako bude problema sa garancijom se možeš slikat, a ja prodajem Kahles 1,1-4x24 star godinu dana i garancijom u HR za 5.200 kn ili zajedno sa montažom za talijanske kombinirke za 6.000 kn i svi filozofiraju kako je previše dok je kvaliteta daleko iznad leupolda.
lucky:
E izašlo je sve skupa 4.900, nisam znao da će me sve ove stavke dohvatiti... leupold je sa crvenom točkom a Kahles vjerovatno nije... ovaj je novi a taj nije... i da skratim nisam mislio ni ovoliko novaca dati za optiku jer inače ne bih započimao operaciju USA, tako da bi ja teško bio prava mušterija za Kahles, z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju