Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (21/164) > >>

Bodul:

--- Citat: Kaligula - 22. 09. 2008. 09:27:15 ---
--- Citat: mawerick - 22. 09. 2008. 08:26:22 ---Sljedeći put kad budeš dolazio u Zagreb, bar nećeš morati puno lutati. Sad znaš gdje je Detonex ;D

--- Kraj citata ---

Jednostavno nek ti netko u Zg  kupi   A-Frame streljivo u DETONEX-u i pošalje busom doma.

Nebi bio ni prvi ni zadnji.
Ako stvarno živiš daleko,to je najisplativija opcija.

--- Kraj citata ---

Nije bilo vremena čekati da se vrate sa godišnjeg odmora pa san mabavio Federal Fusion i sa njime sam prezadovoljan, a 2,5 puta je jeftiniji od Norme tako da sada sa zadovoljstvom  2p divlje svinje  ref.

grga33:
Imam jedno pitanje, naime radi se o tome da sam dobio na poklon optiku leupold WX-II 4-12x50 i otisao sam je kod puskara montirati i on mi je rekao da to nije bas idealna optika za moj karabin 8x57 zastavin vec je vise za malo kalibarke, pa me zanima da li je to tocno i da li ce optika izdrzati pucnjeve iz karabina

nazime:

--- Citat: grga33 - 02. 10. 2008. 17:23:22 ---Imam jedno pitanje, naime radi se o tome da sam dobio na poklon optiku leupold WX-II 4-12x50 i otisao sam je kod puskara montirati i on mi je rekao da to nije bas idealna optika za moj karabin 8x57 zastavin vec je vise za malo kalibarke, pa me zanima da li je to tocno i da li ce optika izdrzati pucnjeve iz karabina

--- Kraj citata ---

Da ti nije ponudio i 100€ za nju da je se kao riješiš?
Ak to nije za karabin onda ne znam kaj je.

Usput molim te da se predstaviš u rubrici predviđenoj za to( pošto sam prvi odgovorio na post pa usput da upozorim i skratim muku adminima  sor)

grga33:

--- Citat: nazime - 02. 10. 2008. 17:27:06 ---
--- Citat: grga33 - 02. 10. 2008. 17:23:22 ---Imam jedno pitanje, naime radi se o tome da sam dobio na poklon optiku leupold WX-II 4-12x50 i otisao sam je kod puskara montirati i on mi je rekao da to nije bas idealna optika za moj karabin 8x57 zastavin vec je vise za malo kalibarke, pa me zanima da li je to tocno i da li ce optika izdrzati pucnjeve iz karabina

--- Kraj citata ---

Da ti nije ponudio i 100€ za nju da je se kao riješiš?
Ak to nije za karabin onda ne znam kaj je.

Usput molim te da se predstaviš u rubrici predviđenoj za to( pošto sam prvi odgovorio na post pa usput da upozorim i skratim muku adminima  sor)

--- Kraj citata ---

Hvala ti nazime na odgovoru i mogu ti reći da sam bio na mukama kad mi je on to rekao

ps predstavio sam se u dotičnoj rubrici

IŠiprak:
Dobar neki puškar , a kaj je za karabin onda 1-4 X 20?

Ili je on imal nekaj drugo za ponudit...   

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju