Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
pepi3:
--- Citat: Neno - 15. 11. 2021. 10:25:26 ---
--- Citat: Marko2Marko - 15. 11. 2021. 09:13:15 ---
--- Citat: Acido - 12. 11. 2021. 11:32:30 ---ima li tko možda leopold vx5-hd 3-15x44 i kakva su iskustva??
--- Kraj citata ---
vjerovatno vrlo dobar, ali još uvjek je to leupold, koji može imati greške koje su za japanske optike nezamislijve zbog puno boljeg QC. ali na koncu leupold u europi je vrlo skup, tako da je uvjek u drugome planu, iako ima vrlo interesantne modele...
imho
--- Kraj citata ---
Da Leupold nije loša optika ali kad je u cjenovnom rangu Meopte nema tu šta tražiti.
Nekad su cijene bile drastićno razlićite u USA I EU, ja sam uzeo VXR-a kada je izašao prije 10-ak godina I platio ga u USA ispod 3000 kn, što je tada bilo malo više od pola cijene u EU a da ne govorim da je pristojan meostar košta preko 5000 u RH
--- Kraj citata ---
Kolega perop vec je napisao a mislim isto, Leupold VX ili Meopta R2 su vrlo slicne , opticki (kvaliteta slike),preciznost u radu mehanike gotovo isto. Razlika u garanciji , upotrebljivosti na terenu , elektronika ili osvjetljenje koncanice iili neki drugi subjektivni razlog dat ce prevagu u nekom detalju ali opcenito dvije optike rame uz rame.
Acido:
E pa decki, taj leopold je stigao pred mjesec dana iz usa, dolje kupljen i prijatelj mi je ucinio uslugu i dovezao mi ga ovamo, platio ga jedno 300 eura manje nego sto bih ga platio tu, montiran je na pušci, i upucan kod puškara, okinuo sam nakon toga doslovno 2 komada ovako doma bezveze, jer nikako da ulovim malo pošteno vremena pa da to propisno istestiramo... ali budem sad prije sezone pa javim jos dojmove...
MarkB:
Dan,
Moze pomoc dvoumim se izmedju LEUPOLD VX-6HD 1-6x24 i STEINER Ranger 6 1-6x24.
Ako moze koja preporuka i zasto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju