Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (25/164) > >>

nidjobl:
Ma ima i 40-ka. Neznatno skuplja (220$). Ali u 3-9 opciji. Ova je širokokutnija.

grga33:
Hvala na korisnim savjetima, ja ugradih svoga Leupold-a i mogu Vam reći da sam prezadovoljan sa njim i već sam ga krstio sa veprićom od 80-tak kilograma, sada znam koja je moja optika i s kojom ću se koristiti i mogu preporučiti da je to odlična optika za srednju visoku klasu.

grga33:

--- Citat: PH DBK - 06. 01. 2009. 10:15:08 ---
--- Citat: grga33 - 02. 10. 2008. 17:23:22 ---Imam jedno pitanje, naime radi se o tome da sam dobio na poklon optiku leupold WX-II 4-12x50 i otisao sam je kod puskara montirati i on mi je rekao da to nije bas idealna optika za moj karabin 8x57 zastavin vec je vise za malo kalibarke, pa me zanima da li je to tocno i da li ce optika izdrzati pucnjeve iz karabina

--- Kraj citata ---

Grga, ja ti pucam cijeli život (20 god) sa VX II 3-9x40 i lupio sam s njim ... ne znam što nisam...

Prebacivao sam ga nekoliko puta s 243 na 375 i na kraju na 30-06 i gotovo mi je savršen za sve tipove lovova.

I uopće ne želim ulaziti u dublje filozofiranje o tubusima, klikovima, nočnim i danjim vrijednostima !

Končanica je br. 4 i mislim da za prosječnog lovca zadovoljava sve moguće svjetske apetite.

Kod nas je dosta skup, mislim oko 4000 kn a u USA ti je 300 US $ i nema šanse da za te novce dobiješ išta tako kvalitetno na svijetu. Da ne pričam koliko mi je puta pala puška ili udarila u tim gorskim lovovoma a nadasve u Afričkim avanturama.                       

Ma što da ti kažem optika je super i zadovoljan sam sa njom a što se tiče cijene to neću ni da komentiram, uglavnom svoje novce za tako nešto sigurno neću ostavljati našim trgovcima već Amerima jer su puno puno realniji sa cijenama, uglavnom hvala na savjetima DK
--- Kraj citata ---

sasa:
Jel zna neko kod leopold optike koja je razlika izmedju duplex i big game koncanice

kmkole86:

--- Citat: sasa - 12. 03. 2009. 22:33:08 ---Jel zna neko kod leopold optike koja je razlika izmedju duplex i big game koncanice

--- Kraj citata ---

www.leupold.com

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju