Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (33/164) > >>

Goran:
Kod Leupolda se to prilicno rijetko desava ( mislim da ti treba popravka neke vrste) a servis je odlican koliko cujem od drugih ljudi oko mene sto se ne moze reci za Swarowski- uzme forever da nesto ucine. S&B i ne treba toliko servisa kad ima se i ne desavaju greske bilo kakve vrste kao ni Kahles. Ali ovo je Australia pa su Evropski proizvodjaci jako daleko iako zivimo u Globalnom selu. Leica i Zeiss imaju svoju distribuciju ovde i nema problema ako ti nesto zatreba. Swarowski kod nas je definitivno u rukama pogresnih ljudi (normalno to je moje misljenje) a vrijeme ce pokazati svoje. Svi vrhunski proizvodjaci pazljivo testiraju proizvode nakon proizvodnje kao i ako se vrati kao reklamacija a greske su moguce i dese se svima samo nekom manje nekom vise a mi to gledamo kao kvalitetu. Kad jednom moras skinuti optiku sa puske to je stvarno pizz***** i velika gnjavaza! Leupold je kvalitetan i posteno cijenjen proizvod mozda dalkeo vama iz Evrope ali svejedno Njemackog porjekla i tradicije sa americkim uticajima. Ipak je USA najvece trziste na kojem se najvise lovi i puca pa imaju neko iskustvo bilo to drago nekom ili ne. U realoding-u su sigurno prvi daleko ispred ostalih kao i u mnogim drugim stvarima. Moje misljenje i nista vise!

krilaš:

--- Citat: Ry1 - 17. 09. 2009. 13:15:59 ---
--- Citat: ---Otprilike ostaješ bez Optike godinu dana dok je pošalješ-dok stigne -dok otklone kvar-dok je pošalju nazad 6 meseci je prošlo minimalno.

--- Kraj citata ---
hao
3 maximalno 4 nedelje kod ozbiljnih dilera

--- Kraj citata ---

Čika Rajko opšte pozna to je da si ti dežurni komentaor mojih postova.
Ja se ne bih smejao nečemu o čemu ne poznajem dovoljno.Rekoa sam ti već nekoliko puta ne gledaj na sve aspekte iz tvog ugla.
Većina prisutnih članova svih Foruma gde se ti i ja srećemo su LOVCI KOJI LOIVE PO EVROPSKIM STANDARDIMA I ZAKONIMA.
Tvoje iskustvo je veliko i tu nema govaora ali u većini se dosta razlikuje od našeg i u velikoj meri je ne primenjivo na evropskom kontinentu.
Ti to  nećeš ili ne možeš da svatiš.
Ovo što sam sad rekao u vezi LEOPOLD otike to sam proverio kod svih većih Dilera oružija u Švajcarskoj i svi su mi rekli isto .
"LEOPOLD JE DOBRA OPTIKA ;ALI UVEK POSTOJI ONO ALI I KADA SE TO ALI DOGODI 6 MESECI SI MINIMUM BEZ OPTIKE"

Veliki pozdrav za velikog Lovca Ry1.

Goran

Ry1:
Recimo da sam ja trgovac optikama, a ti kupac, ispricao bih ti najmenje 5 prica i u svakoj naveo najmanje 5 razloga da kupis optiku kod mene. Prodao bih ti i sredstva za ciscenje i odrzavanje iste.
Obzirom da ne zivim od te rabote reagiram jer mi, bude mi zao kada neko pukne lovu samo zato sto ne zna da moze proci jeftinije.
Evidentno je da upravo ti potenciras stvari koje si cuo,o kojima u stvari malo znas.

pozdrav od velikog i vanstandardnog Ry

jbpmarko:

--- Citat: Ry1 - 17. 09. 2009. 13:48:11 ---Recimo da sam ja trgovac optikama, a ti kupac, ispricao bih ti najmenje 5 prica i u svakoj naveo najmanje 5 razloga da kupis optiku kod mene. Prodao bih ti i sredstva za ciscenje i odrzavanje iste.
Obzirom da ne zivim od te rabote reagiram jer mi, bude mi zao kada neko pukne lovu samo zato sto ne zna da moze proci jeftinije.
Evidentno je da upravo ti potenciras stvari koje si cuo,o kojima u stvari malo znas.

pozdrav od velikog i vanstandardnog Ry

--- Kraj citata ---

Ry,koja optika bi po tebi bila best buy?

sambarhunter:
Kolega best buy ?

Koliko novaca toliko muzike?  Ako si mozes priustiti najkvalitetnije tu je kraj, vise price nema ???????

Sambarhunter

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju