Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (35/164) > >>

perop:
Imam Leupold VX-II 3-9x50. Meoptom sam gledao rijetko pucao i nisam je koristio u lovu. Što se tiče mene osobno smatram Leupoldovu optiku boljim izborom naročito optiku kategorije  VX-III Napominjem ponovo da je to moje osobno mišljenje stečeno osobnim iskustvom. To smatram iz razloga jer kod pucanja Leupoldovom optikom jednostavno od svih optika kojima sam pucao najprije dobijem metu i najbrže reagiram u lovu. Ovo je jako važno u puno situacija gdje je potrebno brzo reagiranje i brz hitac. Možda je sve to to samo iz navike a zašto je to tako ne bih znao objasniti. Ako govorimo o Leupoldovoj VX-7 optici smatram da je ona u rangu Swarovskog ili Zeissa.
 teaa  z10

Lazar:
bas me cudi da sa leupoldom najprije dobijes metu ,u odnosu na malo bolje optike leupoldovo vidno polje je skuceno ko da gledas kroz tunel

perop:
Ovisno o situaciji u lovu (pišem o Leupoldovoj optici koju posjedujem VX-II 3-9x50 končanica German 4) kada se puška brzo baca u rame daljina udaljenosti optike od oka kod  pucanja jednostavno je takva da je najbolja slika  mete u optici uvijek na istoj daljini od oka. Kada to s malo prakse naučimo možemo reagirati trenutno. To nije slučaj kod drugih optika gdje poziciju za pucanje treba kraće ili duže tražiti okom. Možda je to i stvar moje navike.  Leupoldova slika nije skučena ona je vrhunska premda navijam za europsku optiku Leupoldu svaka čast.
 z10

Štef:
 Probao, imao, imam, promjenio... svakakvih optika ali ovo što ti Lazar kaže mislim da u potpunosti stoji. Iz mog iskustva "velika evropska trojka" je u tome puno jača od Leupolda.
Možda stvar navike a možda i nije!  8) 8) 8)

Nosler:
LEupold Vari XII Scandinavium 3-9x40 imam na malokalibarki i tu se pokazao isto tako dobar kao i na 30-06 ali kada padne mracak..ipak su Evropljani bolji po mom misljenju. z14

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju