Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
Goran:
Razmisljanja o nekoj novoj puskici u malo "tezem" kalibru dovedose me do potrage za optikom tipa 1.5 - 6 x 24/ 26 na 30 mm tunusu sa iluminatorom. Uporedio sma nekoliko komada u ducanu:
Kahles, Swarovski, Leupold i daleko jeftiniji Swift. Leupold je igledao dobro i cisto i pregledno ali mi se nije svidio polozaj iluminatora jer mi nekako nije prirodan. Swift je izgledao puno bolje a $ 300 jeftiniji. Kvalitetu stakla je jako tesko pravilno procijeniti u ducanu. Swar puno cistiji i ljepsi i ergonomicniji dok je Kahles opet jeftiniji od Swara a prekrasan cist sa C dot i jako lijepa koncanica. Na kraju balade odluka je Kahles iako je Leupold parirao po mnogo cemu ( i niza cijena i dozivotna garancija) nije mi dao neku unutarnju sigurnost kao Kahles. Siguran sam da bi i Swift i Lupold dobro odraditi posao ali gledajuci na duze staze podjednik je stari Austrijanac sto ne znaci da je Leupold los. Iako mozda u Evropi nije u rangu starosjedilaca Leupold je fer i kvalitetna firma koja ima dosta kvaliteta i nudi odlicnu vrijednost za ulozen novac.
Lazar:
--- Citat: perop - 09. 11. 2009. 11:20:13 ---
--- Citat: lazar - 07. 11. 2009. 23:42:30 ---danas stiglo za malokalibarku ,vec montirano ,jedan metak za grubu kontrolu proban u dvoristu ,ostalo na streljani
--- Kraj citata ---
Kako služi Leupold? Koji je model? ;D z10 d4
--- Kraj citata ---
Goran:
Sasvim dobra optika kojoj nista ne fali. Postavi i lovi pa ces vidjeti koliko vrijedi. U kutiji ne vrijedi nista vise od love koja je za nju placena a na pusci daleko vise.
skyangel:
VXIII Illum staviti na malokalibarku? Bome svaka čast ako si možeš priuštiti takav luksuz. Nisu to baš mali novci. Al u svakom slučaju, neće te nikad iznevjeriti, provjereno! Kod mene je jedan na 8x68S i jedan na 7x64 i besprijekorni su...
perop:
--- Citat: lazar - 11. 11. 2009. 20:51:07 ---
--- Citat: perop - 09. 11. 2009. 11:20:13 ---
--- Citat: lazar - 07. 11. 2009. 23:42:30 ---danas stiglo za malokalibarku ,vec montirano ,jedan metak za grubu kontrolu proban u dvoristu ,ostalo na streljani
--- Kraj citata ---
Kako služi Leupold? Koji je model? ;D z10 d4
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
d1
Odlična odluka. Za mene osobno što se tiče lova ovo je jedan od najboljih mogućih izbora optike uopće.
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju