Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
Macak:
--- Citat: nazime - 24. 02. 2010. 22:22:37 ---
Mislim da bi to stavio na 30-06 i za sve moje potrebe dovoljno. Za čeku, štand i pogon.
--- Kraj citata ---
Nece se pokajati, ima je jedan frend od mene isto na 30-06, zadovoljan je sa njome.
Nosler:
Jednom mi se desilo da sam slao Leupold na popravak! Fabricka greska je bila u tom sto se tesko moglo mijenjati povecanje (3-9x40) zbog nekog debljeg dihtunga....sve rijeseno za 7 dana u njhovom servisu u Skandinaviji. Rekli su ako ne mogu da poprave imam novu optiku u tom vremenu....plus-minus par dana sto uzme posta. teaa
Lazar:
tako i u njemackoj kad kupis ovaj od 1300€ kad kipis kod eguna il nekog drugog za sitne novce taj nije doso u njemackog preko generalnog importera pa onda gledaj sam kuda ces sanjim, mozes ga slt sam u us i a kod gospodina leupolda direktno na kucnu adresu pic
Lazar:
i ovo je fina optika made in gremany
http://www.nickel-ag.com/de/products/scopes/31256.aspx
Nosler:
--- Citat: Nosler - 24. 02. 2010. 22:29:50 ---Jednom mi se desilo da sam slao Leupold na popravak! Fabricka greska je bila u tom sto se tesko moglo mijenjati povecanje (3-9x40) zbog nekog debljeg dihtunga....sve rijeseno za 7 dana u njhovom servisu u Skandinaviji. Rekli su ako ne mogu da poprave imam novu optiku u tom vremenu....plus-minus par dana sto uzme posta. teaa
--- Kraj citata ---
Da dodam....i promjena koncanice bi me kostala,od "duplexa" na Br1 oko 100 eura...kad je optika vec u radnji. Nisam iskoristio tu soluciju jer sam imao drugi plan....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju