Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
KOBI:
--- Citat: ante kula - 01. 05. 2010. 10:31:10 ---kolega hunter mi nudi vxIII 3.5-10X50 ILUM. PROMJER TUBUSA 30 mm,on je salje iz usa za 6100 kuna,pa me zanima vase misljenje o tome? on placa export carinu,pa me zanima sta ja ode kod nas moram jos platit na tu cifru?
--- Kraj citata ---
Vjerovatno nista ;)
Ja sam uzeo od huntera vx-2 prije 2 mjeseca dao mu adresu i on je to poslao do ZG,kako i kojom procedurom nisam lupao glavu jer je njegova briga bila da ona stigne do poste u ZG sto se i desilo nakon tacno 21 dan.
A bas je i mene zanimalo dal cu platit pdv i te dodatne stvari jer bi to znatno promjenilo cijenu al eto nista...
Moj Leupold je vec na pusci jedino sam bio iznenadjen sto uz optiku nisam dobio nikakve poklopce za zastitu stakla pa sad moram to naci i bas mi se neda jer trazim one povezane gumom a ne odvojene.trgovac mi kaze da ovi koje ja trazim dolaze samo uz original optiku ččč
ante kula:
sta nisi vidio s njim o cemu je rijec? nek ti posalje nanovo..
ante kula:
ajmo kolege,leupold vx-III 3.5-10x50 illum. vs. meopta meostar r1 3-12x56 rd? koje bi uzeli i zbog cega?
Goran:
Uzeo bi Leoploda jer ima bolji eye releif a Meoptin je manji i onda jos manji kad povecas povecanje. 56 mm ima veci pregled naprijed ali da li je toliko vazno. Ako je kalibar do 270W moze Meopta a ako je veci i jaci onda Leupold. Eye releif je odstojanje izmedju oka i stakla / okulara optike. Dobre optike imaju dugi znaci nekih 90 - 100 mm i ne prave oziljke iznad ociju.
valdop:
meni je najbitnija končanica, koja je po meni bolja u meopti, osobno ne volim tanke končanice kakve su u leupoldu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju