Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (56/164) > >>

Lazar:
jel se pravi to cudo jos, vidim u njemackoj kompletno povucen sa trzista ,nema ga vise nigdje za pogledat,mislim jedino se mogo i pogledat u trgovini posto ga u lovu jos nisam vidio ni na jednoj pusci  sauf

canis:

--- Citat: Lazar - 03. 05. 2010. 21:57:46 ---
--- Citat: canis - 03. 05. 2010. 21:30:30 ---Lazo ... , Lazo ... , a ti S&B, meopta ...! Minus u tefter!

--- Kraj citata ---
ma koristim ti ja sve sto ima na trzistu ,jedino mi kahles necu ukucu  hao hao

--- Kraj citata ---

.ebiga, u mene najviše kahlesa 3-9x42, 1,5-6x42, 6x42, 8x56, još pokoji h. wetzlar, penkalo jena,zeissić.
Al najžalije mi VARIXIII što sam ga se kotarisao i dobavio kahlesa. Radi duplexa.
 madbolji leupold.

scorpion:

--- Citat: milevrgorac - 10. 11. 2009. 13:52:59 ---Zna li netko tko mi moze promijeniti končanicu u german 4 kod leupolda vx3. imam sada heavy duplex

--- Kraj citata ---
Može li se znati razlog zbog kojega nisi bio zadovoljan heavy duplexom ?
Ima li German #4 puno prednosti nad njim ?
Koliko je heavy duplex upotrebljiv sa čeke pri lošijoj vidljivosti u sumrak ?
Mene zanima prvenstveno zbog svinja i isključivo za čeku, a trenutno kombiniram za nekog VX-ll pa sam razmišljao baš o heavy duplexu ?   ččč

Nosler:
Logicno je da se deblji kriz bolje vidi pod losijim svjetlosnim uvjetima a mana je kad se puca na dalje jer pokriva vise cilja. Moj izbor bi bio heavy duplex.

scorpion:
Koliko bi heavy duplex bio upotrebljiv recimo na 100- 120 m ?
To je većinom najveća udaljenost do koje imam prilike pucati ?
A više onako teoretsko pitanje: srnjak na 200 m ?
Pitanja će možda zvučati glupo, ali nikad se nisam susreo s tom končanicom   ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju