Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (60/164) > >>

KOBI:
Pricaj s Hunterom(to mu je nick ovde).A ima i temu gdje nekad izlozi po nesto.Ja sam uzeo Leupolda od njega i sve je ispostovao po dogovoru.

dalmatino:
Leupold je izbacio novu seriju VX-R, osvjetljena končanica i kolo za regulaciju osvjetljenja u centru! Cijene su jako povoljne i da nije vidno polje nešto uže mnogima bi ozbiljno pomrsio račune.

Markic:
Postovani, posto cijenim misljene vas kolega forumasa odlucih da vas upitam za savjet. Interesuju me iskustva sa leupold VX II optikom uvecanja 3-9x40. montirao bi je na zastavin karabin 30-06 Spr.
Napominjem da sam poslusao vase misljenje za PPU Grom metak i nisam se pokajao ;D
unaprijed hvala!

Goran:
Mozda ne bi bilo lose ici na 50 mm ili cak 56 mm objektiv ako ces loviti pred vece i kasnije jer ce ti trebati svaka moguca kolicina svjetla. Leupold nije los izbor ali dobro uporedi specifikacije i cijene kao i nacin i namjenu za lov i naravno vrstu divljaci. da li zelis iluminaciju ili ne?
Ako mogu malo otici OT pogledaj novi Vortex Viper PST 4-16x50 IR i uporedi. 3-9x40 je dobar generalni izbor za lov po danu ali iako je Leupold mozda ce mu trebati malo vise svjetla i dobra koncanica za lov kod vas u losije vrijeme i u slabom svjetlu. ima puno toga u toj kategoriji pa vrijedi ispitati prije nego sto platis.

grga33:
Mislim da ti je Goran sve rekao i objasnio samo ja mogu reći da sam za Leupolda i imao sam vx II 4-12x50 i bio sam vše nego zadovoljan ali sam ga prodao zajedno sa karabinom nažalost

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju