Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
Markic:
Prstenovi legli kao da su bili na pusci z1 Uzeo sat vremena pred sebe i polako, mislim da je najbolje sam sebi to uraditi jer su mi se ukucani smijali s koliko paznje, mjerenja, osjecaja sam to radio.
Jos samo da vidim kako ce biti na meti sa PPU SP 11,7 g.(nestalo mi Groma a novo odobrenje mogu trayiti tek u januaru) pa ce se moci u sumu na krstenje 2p
Retriver:
Nisam pročitao sve postove no zanima me kakvo je mišljenje o Leupold optici oznake vx-l 3-9x40
Nosler:
--- Citat: Retriver - 13. 11. 2011. 10:37:54 ---Nisam pročitao sve postove no zanima me kakvo je mišljenje o Leupold optici oznake vx-l 3-9x40
--- Kraj citata ---
Nista extravagantno ali solidno se vidi kroz nju i dobro drzi. Dosta optike za male pare...
PinzHunter:
--- Citat: Markic - 07. 11. 2011. 21:22:25 ---Prstenovi legli kao da su bili na pusci z1 Uzeo sat vremena pred sebe i polako, mislim da je najbolje sam sebi to uraditi jer su mi se ukucani smijali s koliko paznje, mjerenja, osjecaja sam to radio.
Jos samo da vidim kako ce biti na meti sa PPU SP 11,7 g.(nestalo mi Groma a novo odobrenje mogu trayiti tek u januaru) pa ce se moci u sumu na krstenje 2p
--- Kraj citata ---
jel to jednodijelna montaža?(baza)
Markic:
jeste, jednodijelna je baza,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju