Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
ddujano:
Dali netko zna jeli podatak na leupoldovim stranicama točan,naime za novi VX-6 2-12x42mm piše da mu je field of view na 100 metara kod povećanja 2x 37,5 metara što je puno više nego kod nekih renomiranih proizvođača na 1,5x povećanju.Ako je to točno VX-6 2-12X42mm je jedan od najboljih ako ne i najbolji izbor jednog optičkog nišana za sve vrste lovova (pogon,čeka)
DejanG:
Šteta što nije 2-12x50 sa iluminacijom, bio bio savršen.....! zagi
ddujano:
Ima i model s iluminacijskom končanicom!
dalmatino:
--- Citat: ddujano - 27. 04. 2012. 08:49:14 ---Dali netko zna jeli podatak na leupoldovim stranicama točan,naime za novi VX-6 2-12x42mm piše da mu je field of view na 100 metara kod povećanja 2x 37,5 metara što je puno više nego kod nekih renomiranih proizvođača na 1,5x povećanju.Ako je to točno VX-6 2-12X42mm je jedan od najboljih ako ne i najbolji izbor jednog optičkog nišana za sve vrste lovova (pogon,čeka)
--- Kraj citata ---
Kolega nažalost ovaj podatak je pogrešan. Vidno polje ovog ciljnika je 57,2 ft na 100 yard ili malo razumljivije približno 19 metara na udaljenosti od 100 metara, što je za Leupold i ne samo Leupold odličan podatak za povećanje x2 !
Promina John:
Da i meni se svidio taj: VX-6 2-12x42mm CDS Illum. Reticle, LR Duplex!
Mislim ga nabaviti za sebe, zna li ko cjenu neku kod nas osim u americi cca 850-999$?
Samo šta mi je čudno što LR Duplex končanica ima križić zmjesto točke osvjetljene!?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju