Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
Neno:
--- Citat: DejanG - 30. 10. 2012. 08:05:05 ---A kad se ne pali tačka, jel tanka končanica....? Mehanika bolja ili lošija od VX-2 ? zagi
--- Kraj citata ---
Mehanika na VXR-u je ista kao na VX6 novim modelima, ja imam baš taj 3-9X50 o kojem se raspituješ.
Končanica je u drugom fokalnom planu, tj. ne mjenja se s povečanjem i malo je deblja.
Osvjetljenje je točka s stupnjevanim osvjetljenjem i ima senzor pokreta, možda je malo prevelika ali kako se upaljenom točkom puca u sumrak i na manje daljine to me ne smeta baš.
Stakla su OK, vidljivost u sumrak dobra, kontrast solidan.
Po svemu optika ima dobar omjer uloženo-dobiveno.
Od ovog šta sam ja vidio u tom cjenovnom rangu jedino Minox mi ostavlja bolji dojam.
DejanG:
Končanica FireDot Duplex je klasični duplex ili heavy dupleks sa tačkicom......šta snači senzor pokreta?
Koja je cijena u HR za VX-R 3-9x50 i VX-2 3-9x50? zagi
vuk sa motajice:
--- Citat: DejanG - 30. 10. 2012. 14:44:11 ---Končanica FireDot Duplex je klasični duplex ili heavy dupleks sa tačkicom......šta snači senzor pokreta?
Koja je cijena u HR za VX-R 3-9x50 i VX-2 3-9x50? zagi
--- Kraj citata ---
Posto imam istu optiku VXR samo drugo povecanja 3-9X40 ima fire dot koncanicu 4 a evo ti slike koncanice kako izgleda na slici, super optika i ja sam je platio prosle godine u Zagrebu u prodavnici Puskarnica Zagreb 4100 kuna i prezadovoljan sam sa njom jedino da je malo tanja koncanica ali snalazim se jako lijepo sa njom i vec imao lijepih odstrela
tyrol:
--- Citat: DejanG - 30. 10. 2012. 14:44:11 ---......šta snači senzor pokreta?
--- Kraj citata ---
Pretpostavljam da se radi o aktiviranju paljenja osvjetljenja končanice samo kad je u položaju za pucanje....ako me razumiješ....Neznam dali to Leupold ima, no....
Evo ovako je to uredio Swarowski.....SWAROLIGHT
PH DBK:
----
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju