Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (97/164) > >>

Neno:

--- Citat: DejanG - 30. 10. 2012. 08:05:05 ---A kad se ne pali tačka, jel tanka končanica....? Mehanika bolja ili lošija od VX-2 ?  zagi

--- Kraj citata ---

Mehanika na VXR-u je ista kao na VX6 novim modelima, ja imam baš taj 3-9X50 o kojem se raspituješ.

Končanica je u drugom fokalnom planu, tj. ne mjenja se s povečanjem i malo je deblja.

Osvjetljenje je točka s stupnjevanim osvjetljenjem i ima senzor pokreta, možda je malo prevelika ali kako se upaljenom točkom puca u sumrak i na manje daljine to me ne smeta baš.

Stakla su OK, vidljivost u sumrak dobra, kontrast solidan.

Po svemu optika ima dobar omjer uloženo-dobiveno.

Od ovog šta sam ja vidio u tom cjenovnom rangu jedino Minox mi ostavlja bolji dojam.

DejanG:
Končanica FireDot Duplex je klasični duplex ili heavy dupleks sa tačkicom......šta snači senzor pokreta?
Koja je cijena u HR za VX-R 3-9x50 i  VX-2 3-9x50?  zagi

vuk sa motajice:

--- Citat: DejanG - 30. 10. 2012. 14:44:11 ---Končanica FireDot Duplex je klasični duplex ili heavy dupleks sa tačkicom......šta snači senzor pokreta?
Koja je cijena u HR za VX-R 3-9x50 i  VX-2 3-9x50?  zagi

--- Kraj citata ---
Posto imam istu optiku VXR  samo drugo povecanja 3-9X40 ima  fire dot  koncanicu 4 a evo ti slike koncanice kako izgleda na slici, super optika i ja sam je platio prosle godine u Zagrebu u prodavnici Puskarnica Zagreb 4100 kuna i prezadovoljan sam sa njom jedino da je malo tanja koncanica ali snalazim se jako lijepo sa njom i vec imao lijepih odstrela

tyrol:

--- Citat: DejanG - 30. 10. 2012. 14:44:11 ---......šta snači senzor pokreta?

--- Kraj citata ---
Pretpostavljam da se radi o aktiviranju paljenja osvjetljenja končanice samo kad je u položaju za pucanje....ako me razumiješ....Neznam dali to Leupold ima, no....
Evo ovako je to uredio Swarowski.....SWAROLIGHT

PH DBK:
----

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju