Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (101/164) > >>

Neno:

--- Citat: burki28 - 13. 02. 2013. 10:21:11 ---kako znati dali je američka ili falš?gdje da kupim vx II 3-9x40 ili 50 najpovoljnije?

--- Kraj citata ---

VX II ako piše na njoj made in USA, znači da si kupio 100% falšu optiku ili eventualno neku proizvedenu prije dvije tisučite.

NikolaDodig:
Kolege imali neko iskustva sa Leupold Rifleman serijom 3-9x50, i interesuje me mozeli ona da bude univerzalna u smislu ceka, pogon ilibolje uzeti neku sa 1.5-6. Jednostavno trebai nesto univerzalno jer nisam u mogucnosti da ima vise optickih nisana... Hvala...

Promina John:

--- Citat: NikolaDodig - 16. 02. 2013. 12:51:06 ---Kolege imali neko iskustva sa Leupold Rifleman serijom 3-9x50, i interesuje me mozeli ona da bude univerzalna u smislu ceka, pogon ilibolje uzeti neku sa 1.5-6. Jednostavno trebai nesto univerzalno jer nisam u mogucnosti da ima vise optickih nisana... Hvala...

--- Kraj citata ---

Ja sam uzeo 3-9x40 a kažu mi da sam tribao uzeti 1.5-6, a vidit če mo vrijeme će pokazati, uglavno sve su to samo miđljenja pojedinaca :=)
Živio!

burki28:
Šta znači na leupoldu "up-down" kod upucavanja,dali končanica ide gore i dolje ili "up"končanica ide dolje,a pogodak gore?

Lazar:
pogodak gore dole

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju