Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (110/164) > >>

perop:
Ja ozbiljno razmišljam o nabavci optike Leupold VX6 3-18x50 ill German dot s CDS-om.

evaeva:
Dobra optika za pucanje na daljinu (lov divokoze i muflona).

Promina John:

--- Citat: perop - 03. 04. 2013. 19:14:06 ---Ja ozbiljno razmišljam o nabavci optike Leupold VX6 3-18x50 ill German dot s CDS-om.

--- Kraj citata ---
Di si samo naša ovu optiku???
Koliko ja znam ovo Sta si napisa ne postoji!!

evaeva:
Možda je mislio na Leupold Mark 6 3-18x44 mm......................

tuzlic:

--- Citat: Lazar - 03. 04. 2013. 17:39:16 ---usa je mozda drugo ali u njemackoj je vrlo skupa optika kad jos tome dodamo malo vidno polje , manji objektiv , daleko losiji po noci od evropskih proizvodjaca onda je preskup

--- Kraj citata ---
Najbolje uzimati Leupolda iz USA jer je 100% original .U EU je sve skupo pa najbolje kupi si u USA optiku sa prečnikom fi30mm i objektivom 50 ili više sa german 4a ili multiX končanicom i opet češ proći jeftinije nego u EU.A to sa malim vidnim poljem,manjim objektivom i loš po noći ne stoji ili nije tačno jer ja imam VX3 3.5-10x50 u FI 25,4 verziji  i super vidim u sumrak a naravno da nije bolji od zeisa ili swara ,ali možeš kupiti dva ili više VX3 koliko je jedan zeiss itd.
Moja sljedeća kupovina će biti VX-6 2-12×42 (30mm) CDS , samo da skupim malo viška para  paci .pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju