Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (117/164) > >>

DejanG:
Kakav je VX-R mehanički, jel u klasi VX-2 ili VX-3...? zagi

Tatanka:
Pozdrav kolege lovci,
koristim leupolda VX 1 vec 5 godina i za tu optiku imam samo rijeci hvale. Ma cini mi se prakticki neunistiva s obzirom koliko je prosla i padala po dalmatinskom kamenjaru. Nisu na njoj stakla za usporedjivanje sa kvalitetnim europskim brandovima u sumrak ali ni cijena nije kao u Europskih optika tako da je po mojem misljenju best buy optika za lovca sa ogranicenim budjetom.

Tatanka:
Uglavnom doslo i meni vrime da se malo obnovim pa planiram uzeti novog Leupolda  VX 6, pa bi molio da me savjetujete na koji nacin dobaviti tu optiku iz USA , ima li netko koristan kontakt ili adresu da me uputi?
Unaprijed zahvaljujem i naravno cascenje za kolege forumase koji pomognu  sauf  rostilj

Neno:

--- Citat: DejanG - 28. 10. 2013. 09:15:53 ---Kakav je VX-R mehanički, jel u klasi VX-2 ili VX-3...? zagi

--- Kraj citata ---

Ne drugačiji koncept kao VX 6

Cinca:
Pozdrav!ako je ko zaintersiran imam na prodaju Leupold VX-1 3-9x40 za 1700kn.Bio montiran na 243 karabinu 2 mjeseca,samo upucan!Optika je nova u prijevodu!Razlog prodaje je sto cu staviti zeissa gore na karabin!I ova optika mi zapravo netreba!Inace optika je super sto se tice kvalitete slike ujutro i pridvecer!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju