Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (130/164) > >>

boro729:
ja imam HOG
lovio dvije sezone s njim i sad sam je prebacio na BAR-a pa ćemo vidjet

meni ju je prijatelj poslao pa me ispala dosta povoljnije nego da mi ju salje opticsplanet

optika ko optika zadovoljava sve moje potrebe lova pogonom...nakon dvije sezone ko nova je, šus drži dobro, končanica je super kad se na nju naviknes
za te pare ja sam prezadovoljan

mbiloglav:
Kupio sam leupolda vxll 6-18x40,ima li tko iskustva s ovom stvarcicom,molim realne komentare

Marijo B.:
Pozdrav!!
Zanima me optika Leupold vxr 3-9x50 fire dot 4 kakva je opcenito kvaliteta i moze li se usporedit sa meoptom moestar r1.
Pregledao sam cjelu temu "leupold optike" i nema bas nesto konkretno napisano o tom modelu.
Molio bih one koji znaju nesto o tom modelu da napisu svoje misljenje a jos bolje oni koji ga imaju  zagi zagi

boro729:
Kolega imam ja vxr
U sumrak je dosta bolja od vxII i malo bolja od markX ali to su optike sa manjim izlazima
Tockicu mozes regulirat kako ti pase, tj svjetlinu
Ako puska stoji naslonjena tockica se gasi sama od sebe, ponovnim pomicanjem se pali
Sve u svemu optika je super tj nisam joj nasao manu neku ali ja nisam ni specijalac ni snajperist tako da je za mene odlicna

bullet:
Također imam VXR 3-9x50 i VXI 3-9x50
Nikakvih problema nemam sa VXR-om . Konstantno lovim s njim 3 godine. Drži šus na 30-06 , sumračna vrijednost je dobra. Volio bih da je končanica malo tanja kao na VXI, ali to je stvar samo ukusa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju