Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (159/164) > >>

Dinko:
Pozdrav kolege zanima me Freedom serija Leupolda kakva je kvaliteta, navodno je zamjena za serije vx1,2 i R. Konkretno interesira me Freedom 4-12x50  firedot 30mm.

miki26:
Pozdrav, trebam savijetkoju bi vi optiku uzeli do 3500 kn da je 3-9x40

miki26:
I mene zanima VX-Freedom 3-9x40, cijena je 4300 kn, gledam yukon u toj klasi  koji je 3600, međutim leupold na stranici proizvođača daje garanciju doživotnu a na optics trade.eu 10 godina....malo mi  je sumnjivo jer se piše da ima puno kopija.....

perop:

--- Citat: miki26 - 26. 01. 2021. 00:09:06 ---I mene zanima VX-Freedom 3-9x40, cijena je 4300 kn, gledam yukon u toj klasi  koji je 3600, međutim leupold na stranici proizvođača daje garanciju doživotnu a na optics trade.eu 10 godina....malo mi  je sumnjivo jer se piše da ima puno kopija.....

--- Kraj citata ---
teaa
https://www.arkansasonline.com/news/2018/dec/30/buyers-beware-of-counterfeit-leupold-ri/
Buyers beware of counterfeit Leupold rifle scopes

Na internetu ima puno sličnih članaka kako prepoznati imitacije Leupoldovih optičkih ciljnika.
 zagi

miki26:
Ima i filmova o tome, međutim na optics trade-u treba čekati 2 mjeseca, kod nas prodava leupold Balina u Splitu, ima li još koja trgovoma osim njih jer nemaju ovaj model sa osvijetljenom konćanicom.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju