Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (163/164) > >>

Neno:

--- Citat: Marko2Marko - 16. 11. 2021. 08:33:46 ---
--- Citat: trapavi - 15. 11. 2021. 18:03:47 ---dakle i Leupold je rađen već odavno van Amerike.
--- Kraj citata ---
to nije tačno. leupold naprave u americi. neznam za najjeftinije modele, ali možeš biti prilično uvjeren da je leupold made in usa.

--- Kraj citata ---
Netočno.
Leupold od serija VX5 na skuplje je assembled in USA to znaći da stakla I vjerovatno mehanizme dobivaju od nekud.
Niže klase freedom I ostali su .are in Philipines.
Dalekozore nikad nisu proizvodili , Japan golden ring jeftiniji Filipini I kina

trapavi:

--- Citat: trapavi - 15. 11. 2021. 18:03:47 ---dakle i Leupold je rađen već odavno van Amerike.
--- Kraj citata ---
to nije tačno. leupold naprave u americi. neznam za najjeftinije modele, ali možeš biti prilično uvjeren da je leupold made in usa.

--- Kraj citata ---
Daj mi adresu pa ću ti ga poslat poštom kući kad već meni ne vjeruješ da znam pročitat ono made in...

trapavi:
Da zaboravio sam napomenut da je natpis   made in Japan izliven zajedno sa kućištem i da su slova izdignuta a ne urezana . Na spoju je okrugli mesingani leupoldov znak sa naravno slovom L obrubljenim sa 2 tanka kružića   amen. Ima tu još detalja ali kao što rekoh to je to .

Marko2Marko:

--- Citat: trapavi - 16. 11. 2021. 10:17:39 ---
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Daj mi adresu pa ću ti ga poslat poštom kući kad već meni ne vjeruješ da znam pročitat ono made in...

--- Kraj citata ---
ti imaš 1 model, a 200 drugih?
leupold ima velike proizvodne kapacitete. u USA!

Neno:
Pa ja sam imao dalekozor I optiku I još jednu optiku imam I sada I na ni jednoj ne piše made in USA.

Misliš da bi ameri s njihovim mentalitetom propustili napisati takvo nešto ili se možda boje tužbi kada bi napisali made in USA na nešto šta je assembled in USA?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju