Optike i nosači > Optike
MEOPTA ILI ZEISS
ZEUS:
Meopta je malo teža od Zeissa a to mi treba! imam Remingtona 700 BDL cal.3006 odlična puška ali prelagana(jako trza)pa bih trebao nešto teže!!
Ne znam dal na Meoptu ide garancija??
moreno40:
Meopta ima 10 godina garanciju. zagi
zhrvoje:
Ako hoces tezu optiku uzmi Meoptu Artemis 2100, ona ima celicni tubus i teza je od Meostara koji ima tubus od lake legure.
Macak:
--- Citat: ZEUS - 10. 10. 2010. 19:34:44 ---isprobao si Duralyt? strah me da nije nešto made in china!!jer ipak je to povoljno za Zeissa
--- Kraj citata ---
Nije ti taj Zeiss Kina, radi se u Njemackoj, tako da nemas brige. No, ali to je ipak najjeftiniji model Zeissa, ja da bi radje uzeo za skoro iste novce Meoptu Meostar koja je top model tog proizvodjaca i u sumrak je daleko bolji nego Zeiss Duralyt.
Neno:
--- Citat: Macak - 10. 10. 2010. 23:41:13 ---
--- Citat: ZEUS - 10. 10. 2010. 19:34:44 ---isprobao si Duralyt? strah me da nije nešto made in china!!jer ipak je to povoljno za Zeissa
--- Kraj citata ---
Nije ti taj Zeiss Kina, radi se u Njemackoj, tako da nemas brige. No, ali to je ipak najjeftiniji model Zeissa, ja da bi radje uzeo za skoro iste novce Meoptu Meostar koja je top model tog proizvodjaca i u sumrak je daleko bolji nego Zeiss Duralyt.
--- Kraj citata ---
Jesi provao ove oba dvije optike jednu uz drugu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju