Optike i nosači > Optike

Meopta meopro vs. tasco titan vs. nikon prostaff?

<< < (3/4) > >>

wortexhole:
Zbog nabavke nove optike imam Nikon Prostaff 3-9x40 za prodat.
Komplet sa Schwenk montažom ( prsteni i pločice ), bilo montirano na CZ 8x57.
Sve zajedno prodajem za 2.500,00 Kn. Optika nije izgrebana niti je izraubana.
Jedino kod montaže su stavili malo previše kompozitnog veziva na ringove pa se vidi malo sastrane rub, ali funkcionalno ništa ne smeta. Rekao mi je puškar da se to da uklonit ako je baš potrebno.
Optika nije loša, ja sam bio jako zadovoljan, ali sam sada nabavio 1,5 - 6 x 42 jer mi je potrebna i za pogonski lov.
Ako te zanima javi mi.

wortexhole:
Evo par ''friških'' slika.
Oko cijene se može razgovarati.

wortexhole:
Imam i kutiju

galee23:
Hvala svima na odgovorima!Puno je lakse donijeti neke odluke kad cujes vise misljenja i iskustava.Danas sam u lovu provirio kroz kolegin leupold vx I 3-9x40.Svidio mi se.I primjetio sam jednu stvar..Naime kod njega je vidno polje puno,dakle ne vidi se gotovo nikakav crni krug oko vidnog polja.A kod meopte, recimo primjetio sam da je taj crni krug izrazen.Kao da gledam kroz neku cijev a drugi kraj joj je suzen.Ili drugim rijecima-cini mi se da su vidna polja razlicite širine a okulari su im priblizno isti.Ne znam jesam li to dobro objasnio..mozda netko moze reci o tome?

Deno:
Ak ti se svidio Leupold vx 1 uzmi si ga on ti je negdje cijenovno kao meopta meopro oko 2800kn a za gotovinu i manje..
Leupold je za te novce parexelans kupnja.. zagi  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju