Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
vajo:
.....3500 kn, navodno je kupljena prije dvi godine, nova je oko 6000, eventualno nešto majne ako postoji kakav popust, meni se učinilo da plačam puno a opet većina kaže da je cijena ok. Ma sad više nije ni bitno, i tako sam montažu platio puno više od planiranog, imao sam shulove nosače na puški, morao sam mijenjat prednju pločicu i prstenove, ali nije mi krivo jer jako dobro izgleda a mislim da je i kvalitetno, pogotovo nakon jučer kad sam vidio ča sve ljudi imaju namontirano na svoim puškama.
duje:
dobro je to nisi pogriješio ja je isto imam već 3g i s njom je dosta odstrijeljeno.
fly:
Danas u Detonexu pogledao malo optike za stavit na CZbrojevku u 223rem. Na kraju u uzi izbor usla Meopa 6X42 (cijena s popustom malo manje od 24ookn). Varijabl 1.5-6X42 oko 4oookn. U svom kratkom lovackom stazu koristo sam, uglavnom, povecanje 4-6. Cini mi se da je ova 6x42 prilicno kompatibilna s CZ 527 i velicinom i cijenom. Koncanica je 4.Komentari...
Štef:
E jbg. Fly, i ja bio danas u Detonexu, oćito nam nisu zvijezde naklonjene pa da srknemo kavu. Ma sve OK što si kupio i onak vjerojatno sljedeći tjedan kupuješ opet novu pušku a odmah iza toga i novu optiku! hao d4 hao d4
pepi2:
na mome 223rem. imam 5x33 - i vise nego dovoljno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju