Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (27/193) > >>

pepi2:
Jok

medo:

--- Citat: zhrvoje - 12. 10. 2009. 10:38:02 ---Pepi jel ti to pises disertaciju o nasem Medi ref ref z10?

--- Kraj citata ---
z1
Ja sma mislio da ima boljeg posla ;)

Nisam rekao i necu da je najskuplje i najbolje jer cijena izrade optike u jednoj tvornici skoro da je ista u Leupoldu ili Swaru.
Placaju se imena najcesce.
Swara je tesko nadmasiti po slici ali sustigli su ga, medjutim, ovdje je Swar naveden kao primjer ,a mogao sam staviti Kahles,S&B,Zeiss, Meopta itd. samo ne da mi se pisati.

I tocno je da sam napisao da me S&B nije impresionirao medjutim nakon testova koje sam radio ugodno sam iznenadjen.
Po slici su sve vrhunske optike iste i razlike su meni neprimjetne.

Od Swarovskog proizvodi su vrhunski i tu dvojbe nema ali serija Z6 nije opravdala ocekivanja pouzdanoscu.

Na kraju krajeva mene reklame ne fasciniraju niti im vjerujem. Probam i na kraju stvorim neko misljenje. To znaci da svoje misljenje i promjenim jer nekad sam impresioniran na prvi,a nekad na drugi pogled.

Npr. Leupold VX-L me odusevio na prvi moment ali nakon nekoliko mjeseci bio mi je samo jedan od mnogih dobrih optika.
O tome se radi.

Cinjenica je da ne treba uzeti jedno ime i to ime dizati iznad svih jer vec drugi dan mozda netko ima bolji proizvod.

Ja sam sa sobom rascistio mnoge nedoumice i jos su mnoge ostale da ih rascistim. Blago onome tko ih nema zagi

Neno:

Ja sam sa sobom rascistio mnoge nedoumice i jos su mnoge ostale da ih rascistim. Blago onome tko ih nema zagi

[/quote]

Ko je taj?

Antezg:
Ljudi moji kud je ovo otišlo-koji je bolji-Swar,Zeiss,Kahles ili S&B-optike u istoj klasi tih proizvođača su sve podjednako dobre, a ostalo je subjektivno. Govorimo o vrhunskim proizvodima vrhunskih firmi i vrlo slične cijene, nisam još, ruku na srce, nikog čuo da mu neka od tih optika ne valja - možda se nekom ne sviđa npr. dizajn Swaro Z6- meni je ružan ovaj sa svjetlom,ali je bogami i vrhunska optika.
Meopta je klasu niže,ali je i takva cijena-nemojmo uspoređivati kruške i jabuke ili se zavaravati da je po noći ista ili bolja od jednog od ove četvorke jer jednostavno nije, ista stvar je sa Leupoldovim,Nikonovim,... modelima.

draganco:
A tema je Meopta  dois.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju