Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
kalnik:
--- Citat: Kaligula - 14. 12. 2009. 15:10:10 ---
--- Citat: Neno - 14. 12. 2009. 10:39:14 ---Ma dobro ali nije sve u staklu.
--- Kraj citata ---
Naravno da nije.
Staklo je samo jedan segment koji čini optiku.
Kvaliteta i način izrade samog kučišta,O-ringovi,klik mehanizam,sistem za uvečavanje,dihtunzi,kompletan sklop mehanike ...
Jedna optika se sastoji od toliko dijelova da te glava zaboli,i dovoljno je da samo jedan dio ne radi kako treba pa si u problemima.
Upravo se iz tog razloga ne bi trebalo upuštati u kupnju poluproizvoda privlačne cijene nego si postaviti neki minimum,na osnovu dosadašnjih iskustava naših kolega širom svijeta.
Manje košta kupiti od prve malo kvalitetniju optiku nego prvo kupiti upitne kvalitete a nakon nekog vremena ići po kvalitetnu jer se prethodna jadna posvađala sama sa sobom.
Ali to nije situacija samo s optikama nego i sa svime ostalime.
I montaža i karabin i streljivo i cipele i ...
Kako god okreneš, ona stara narodna koliko para toliko muzike se svaki puta pokaže istinitom.
--- Kraj citata ---
E sad kužim d4
lujo:
Ne bih rekao bas svaki put, ali dobro... 'cesto' bi bilo prikladnije!
mico-soc:
Poštovane kolege lovci hoću da kupim optiku MEOPTA MEOSTAR R1 1-4X22(končanica 4)
pa bi zamolio korisnike ove optike da mi nešto kažu o njoj ,kvalitetu...!Optiku bi montirao na karabin i služila bi mi isključivio u lovu na divlje svinje.Pozz zagi
Lazar:
uzmi je bez razmisljanja imam je i sam i nevidim neku razliku izmedju mnogo skupljih optika i nje, nelovi se nocu sanjom, optika za pogon, kodmene je osvijetljena koncanica i ima samo ta za ovu 4 neznam ni da ima
mico-soc:
Ima končanica 4,vidio sam je na internetu.Jel tvoja končanica K-dot.Kakva je preglednost.Jel široko vidno polje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju