Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
milevrgorac:
ivo uslikaj sa digitalcem i posalji mi na mail mile.vrgorac@gmail.com
Hvala
dalmatino:
Meopta radi Meostar R1, 1-4x 22 u dvije izvedbe, 1-4x22 KD („osvjetljena“) i bez „osvjetljenja“ 1-4x22 koje se može dobiti sa končanicom 4 ili Z-Plex II.
Mislim da nečeš moći realno usporediti kvalitetu končanice na temelju fotografije. Realno bi se moglo uspoređivati samo uz istovremeno gledanje u uvjetima koji su tebi bitni-uvjeti u kojima se lovi. Zamjena končanice je moguča ali u pravilu neisplativa, ista se treba obaviti u ovlaštenom servisu!!!
Jednostavnije i obično i povoljnije (jeftinije) je prodati staru optiku i kupiti novu.
z14
Bodul:
--- Citat: ivo samoborec - 13. 01. 2010. 20:55:59 --- B R A V O B O D U L!!!!!!
--- Kraj citata ---
Ipak moram demantirati sam sebe rol
Gledao sam ovih dana u Austrojagdu imaju ponudu Meostar R1 1-4x24 sa običnim končanicama, a isto
tako imaju i 1,5-4x20 također Meostar R1 sa običnim končanicama.
Cijena se kreće oko 600E za normalnu končanicu međutim s obzirom da je Austrojagd prilično skup mislim
da će se ovo moći nabaviti u EU za 500-550E.
Šteta je da za sada iz serije Meostar R1, sa šinom nude jedino 1-4x24, sa K-Dot.
mišica:
Ja imam Meoptu Artemis seriju 1000 7x50 (končanica 1) na karabinu od 1993 i to bez ikakvih problema, a bilo jo svakakvih situacija od padova dalje....
A na driling sam prošle godine stavio Meoptu Meostar R1 3-10x50 (končanica 4) i jako sam zadovoljan ( skinuo sam Swarovski).
milevrgorac:
Što ozabrati..... obje su moje pa sam u dvojbi što staviti na Cz 30-06
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju