Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
nitroexpress:
Nosler hvala na pomoći! mislim da je odluka pala ;D zagi
Nosler:
--- Citat: nitroexpress - 26. 02. 2010. 21:58:39 ---Nosler hvala na pomoći! mislim da je odluka pala ;D zagi
--- Kraj citata ---
Ako te sta tjesi,vec me 5 godina sluzi bezprijekorno...sretno! zagi
nitroexpress:
--- Citat: Nosler - 26. 02. 2010. 22:01:39 ---
--- Citat: nitroexpress - 26. 02. 2010. 21:58:39 ---Nosler hvala na pomoći! mislim da je odluka pala ;D zagi
--- Kraj citata ---
Ako te sta tjesi,vec me 5 godina sluzi bezprijekorno...sretno! zagi
--- Kraj citata ---
lijepo je čut! rodjo
Goran:
Ova CZ optika mi je strasno poznata ali iz mojih posjeta KIni. Izgleda jako slicno jednoj tvornici optika i njihovom modelu 8-25 x 50 sa streljackom turetom i iluminatorom sa 11 programa.
Jako skupo ako je to to. Inace ova tvornica je vec dugo poznata i radi optike za mnoge druge poznatije firme pa je puno bolja i sigurnija nego mnoge druge. Problem je sto Kinezi kad uhvate neki brand i skontaju da je to popularno odmah pocnu "svoju proizvodnju" pod istim imenom.
canis:
Čim dođem do nje poslikati ću je! A lako ću otkriti kvalitetu kada se nađe u rukama.
Kolega veli da na njoj piše da je proizvedena u Češkoj! Ima čak i serijski broj.
Stvar je u tome da je ovaj spomenuti mi kolega kupio u dućanu u Grudama(Hercegovina) set namontiran sa ovom optikom.
Uzeo je CZ550 LUX .30-06 SPR. ,originalnu montažu i spomenutu namontiranu optiku.
Njen izgled me nimalo ne oduševljava, ali saznati ću za koji dan sve.
Gorane hvala na potvrdi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju