Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
canis:
uf
Onda se to drugačije dečki radi a najbolje je da ti se odbije pdv odma u dučanu pa si oni to riješe,tako su svojevremeno radili slovenci kod kupovine guma-dobiješ neto cjenu a oni si sami to rješavaju-DEDA M..
Nema od toga ništa.
nostromo:
--- Citat: vuk sa motajice - 19. 03. 2010. 14:08:25 ---I jos jedna stvar kolika je npr garancija na optiku Artemis 2000 1.5-6x42 u HR kad bih je uzeo i dali se isplati takvu optiku naruciti negdej u USA sigurno su jeftinije.
--- Kraj citata ---
Jel zna neko koliko je garancija?
Sta se tice kupovine izvanka nije nikakav bed ako roba dodje ostecena ili nesto sl jer povrat se odradi glat a i sve iole vridno se osigura uz prijevoz.
A da naplate carinu - naplate! I PDV naravno. E i carinu obracunavaju sa cijenom prijevoza uracunatom u osnovicu...
moreno40:
--- Citat: nostromo - 21. 03. 2010. 21:37:09 ---
--- Citat: vuk sa motajice - 19. 03. 2010. 14:08:25 ---I jos jedna stvar kolika je npr garancija na optiku Artemis 2000 1.5-6x42 u HR kad bih je uzeo i dali se isplati takvu optiku naruciti negdej u USA sigurno su jeftinije.
--- Kraj citata ---
Sta se tice kupovine izvanka nije nikakav bed ako roba dodje ostecena ili nesto sl jer povrat se odradi glat a i sve iole vridno se osigura uz prijevoz.
A da naplate carinu - naplate! I PDV naravno. E i carinu obracunavaju sa cijenom prijevoza uracunatom u osnovicu...
--- Kraj citata ---
Neki dan kupio Meopta 3-12x50. Garancija 10 godina. zagi
Deda M:
Takvu sam i ja kupio prošle godineu Z.G. i garancija 30 godina-jel si uzeo sa c.toč. ili bez nje-koliko manija -pozdrav DEDA M..... zagi
Cuvitar:
--- Citat: nostromo - 21. 03. 2010. 21:37:09 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
10 godina legendo. Moja kupljena u Detonexa. ref
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju