Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
kalnik:
Gledao sam neki dan u Fisherman's friendu Meoptu 1-4x24 sa K-DOT končanicom. Nikako da mi "legne" to što po rubovima vidnog polja dolazi do osjetnog iskrivljenja slike.. z14
Lazar:
onda je tu nesto pokvareno a sticem pomalo i osjecaj citajuci ovaj forum da mnogo proizvodjaca na balkanu prodaju proizvode koje nisu prosli kontrolu i trebali bi zavrsit u smecu
krilaš:
--- Citat: Lazar - 30. 01. 2011. 15:55:54 --- a sticem pomalo i osjecaj citajuci ovaj forum da mnogo proizvodjaca na balkanu prodaju proizvode koje nisu prosli kontrolu i trebali bi zavrsit u smecu
--- Kraj citata ---
Jeste bas je tako just
Pozdrav Goran Krilas
darkohunter:
Ima li ko iskustva sa Meopta Artemis serijom po ekstremnim uslovima, po snegu, kiši, velikoj vlazi, minusu i tako dalje....? Zanima me da li magli ta optika kod naglih i velikih temperaturnih promena, kao i pri jačim padavinama...? Molim kolege sa praktičnim iskustvima da se izjasne
vuk sa motajice:
Darko vjerovatno misli da li magli pri naglim temperaturnim promjenama socivo u vanjskom dijelu i dali kapljice kise i snjega ostaju na socivima i dali Meopta optike imaju onaj premaz kao na Bushnell optikama na kojima neostaju kapljice kise i nemagli socivo pri neglim promjenama temeprature odnosno su premazana sociva necim pa se to ne desava
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju