Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (63/193) > >>

vuk sa motajice:

--- Citat: darkohunter - 01. 02. 2011. 18:14:21 ---Živa istina! Ja sam imao Elite 4200 i NIKAD, NIKAD, NIKAD mi nije zamaglio... Vuk je dobro konstatovao šta me zanima, upravo to

--- Kraj citata ---
Darko moja sledeca optika kada mi rikne moj slavni Pro-lux je upravo Bushnell iy serije 4200 jer sam cuo sve najj o njoj. ;)

magwin:

--- Citat: darkohunter - 01. 02. 2011. 18:14:21 ---Živa istina! Ja sam imao Elite 4200 i NIKAD, NIKAD, NIKAD mi nije zamaglio... Vuk je dobro konstatovao šta me zanima, upravo to

--- Kraj citata ---

jesi li ikada išao u pirš u zoru, npr.u ljetno doba? kad moraš proći kroz neku travu visine do pasa, pa malo zastaneš i pogledaš kroz optiku...
pogotovo kada se vlažan od rose popneš na čeku.nisam još pronašao ni optiku ni dalekozor niti premaz da se ne zamagle.
nemora biti extremno niska temperatura da bi se zamaglilo.

vuk sa motajice:
Koliko kosta u HR    Meopta ARTEMIS 2000 6x42,odlucio sam se za kupiti ovu novu optiku jer sam za Meoptu cuo sve najbolje a i daju garanciju 10 godina,mene ce ovo fiksno uvecanje sluziti sasvim dobro jer ja lovim uvijek sa ceke i nekada docekom na standu a ovo uvecanje i je za te namjene super,nego gdje se u Hrvatskoj moze ova optika najjeftinije kupiti i kolio kosta u prodavnicama koje prodaju Meopta optike. d1

grga33:
Meopta ARTEMIS 2000 6x42 - 4    3.199 kn cijenike imas na stranici
www.lovactrgovina.hr

vuk sa motajice:
Jel nema jos koja radnja da prodaje Meopta optike a da je jeftinija. ččč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju