Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (74/193) > >>

lovac davor:

--- Citat: Štef - 11. 02. 2012. 20:19:26 ---Ajd sad i meni omoć tj. kolegi. Ima meoptu 1,5-6x42 i kad pogledaš malo sa strane ali kroz okular unutra se vidi kao mala sumaglica, ko da je magla ušla u nju. Kupljena je u Hrvatskoj i ima račun, još je pod garancijom, stara je 5 godina . E sad, kome prijavit kvar pošto je kupljena u Jakovlju u onom lovačkom dučanu koji je sad zatvoren? Dajte neku adresu ili br. telefona da se prijavi kvar. Ima možda netko ideju što je to i zašto?

--- Kraj citata ---

Istu stvar prošao i ja. Etran d.o.o. mi rješio za 400 kn!

Štef:
 to bi trebalo rješit bez naknade, optika je pod garancijom.

brat nikola:
kolege postovane..imam zastavin karabin 30-06 i skupio sam pare za optiku,pa mislim uzet meoptu.
e sad se samo dvoumim dal uzet 3-12x56 ili 3-12x50 sa crvenom tockom..pa bi molio ako neko ima takvu slicnu da mi malo pojasni...u palnu su mi originalni zastavini nosaci fixni,pa dal bi stala ova sa objektivom 56 a da ne dodiruje cijev?
i gledam jos malo da ima tri vrste meopte meostar,artemis i meopro,pa koja je najbolja od njih?bio bih vam zahvalan da mi malo pojasnite oko toga..hvala

ivo samoborec:
.Stef...Mladenov(hozetov) vujca je u Jakovlju...mislim da je nesto rekao da je ponovno otvoreno.....covek se zove Ivek Kovac..3351 035....nazovi njega pa provjeri dali u Jakovlju rade....reci sda Ti Ivek dal broj............

ivo samoborec:
..zovite isto u Detonex...3647147..do 17 sati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju