Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (79/193) > >>

GregaK:
Šteta što se događaju takve priče ko od Štefa. Nadam se da sve OK sa optikom!
Al više mi se sviđa post od enigme!  rol

Moram vidjet to meopro meuptu pa ču se onda odlučit, al sve što sam htio znat, enigma je napisao. Demantirao glupe priče o ''američkim'' končanicama, koje nerade u mraku! bravooo

LZ
Grega

Lazar:
Pa vecina koncanica koje ameri rado koriste nemaju nike korist u lovu na ds ,ko sto svi znamo vecinom se puca na neku crnu mrlju koju za koju mislimo da je ds a u tim uslovima se tanke koncanice uopste nevide

GregaK:
Slažem se s tobom, al kod nas DS nema, tako da trebam samo za lov na srnjad, jelena, muflona i gamsa. A to se lovi u mraku!

Koristim Nikon Buckmasters, nabavljen u SAD, sa duplex končanico i stvarno imaš probleme u tami. A kaže enigma, da Meopro imaju končanicu broj 4, ato je zakon! z10

LZ
Grega

DejanG:
Razmišljam o kupovini optike i interesuje me MEOPTA Meostar R1 3-12x56 RD ? Kakav je kvalitet  u odnosu na LEUPOLD VX-3 3,5-10x50 i BUSHNELL ELITE 4200 2,5-10X50 ? Kolika je garancija i kakva je za lov pred mrak i po mjesečini, a i za pucanje u trku na malim daljinama?  zagi

moro:

Imam je na 300 WM, koristim je kako u pogonu tako i za čeku,  najiskrenije preporučam . Imam i Leupold 3-9x50 i
  Hakko superb 3-12x50 al ipak u sumrak Meopta je No1! d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju