Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (97/193) > >>

Traper.:
Cetvorka nije debela isto do centra. Debelina cetvorke je na kraju a dve trecine ka centru su mnogo tanke.
Ta debelina na kraju je dobra da ti fokusira pogled ka centru i da mozes na brzinu da se skoncentrises na sami centar gde je crvena tacka ili sejedno i da je nema. Ako bi cetvorka bila cela tanka teze ces fokusirati poged na centar.
Evo jedne dobre cetvorke.http://www.guns.bg/Zeiss_114x24_T_Varipoint_Victory_Ret60-cat0-scat0-p17163.html?searchKey=zeis&priceOrder=A&latestOrder=&items=12&promo=&ref=&needReg=&outlet=

Lazar:
e sad sam skonto da neznas koristit aimpointa i ove pogonske optike , fokusira se divljac u optiku se negleda .....

Traper.:

--- Citat: Lazar - 05. 03. 2013. 22:39:30 ---e sad sam skonto da neznas koristit aimpointa i ove pogonske optike , fokusira se divljac u optiku se negleda .....

--- Kraj citata ---

;D  ;D   pa to sam i hteo da kazem samo mi je tesko da se izrazim na ovaj vas svetski jezik  ;D koji sam ucio pred jedno
28 godina.  zagi
Uglavnom si me razumeo sta sam hteo reci samo se pravis engles  ;D

Lazar:
.... pogonski lov, stojis , nesto cujes ,divljac izlazi u trku , fokusiras divljac, puska i optika su jos daleko , spusteni, dalje pratis i fokusiras divljac , dizes pusku u rame , tamo daleko na divljaci koju i dalje fokusiras se pojavljuje crvena tacka , povlacis obarac , divljac pada , optiku nisi ni vidio ni primijetio niti si sta fokusiro i nisanio u optici....

Traper.:

--- Citat: Lazar - 05. 03. 2013. 21:30:39 ---za ono sto je optika namijenjena cetvorci tu nema mjesta , najbolje da je prave samo sa crvenom tackom mada i ove tanke crtice nisu lose , neuvrces pusku , za brzo pucanj sa oba otvorena oka na pokretne ciljeva je bas ova koncanica perfektna

--- Kraj citata ---

A sta ce ti sirokokutna optika 1-4  kad na nju zelis imati samo crvenu tacku, sto nisi uzeo aimpoint koji kosta upola,koji je laksi upola i vise,na kojim baterija traje 5 godine. Lazare ti si nesto pobrkao druze. uf
tek ja sada vidim da ti pojma nemas za sta sluzi optika. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju