Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (99/193) > >>

fazan šumeće:
pozdrav svima i molim za malu pomoć, kupio bi si optiku za 223 rem. i dvoumim se između leupolda vx-1 3-9x50 i meopte meopro 4-12x 50 cijenom su slične ili možda povećanje 40  ili ako mi nešto drugo preporučate u tom razredu cijena.  lovim najčešće čaglja, lisicu, i srnjaka. unaprijed zahvaljujem

Nosler:
Za takav kalibar bih ja uzeo ovu 4-12x.....Precizan je to kalibar a rupe budu male na meti pa se laske vide kad je malo dalje a lisica bude nekako "blize" kad se gleda kroz 12x... zagi

Schultz and Larsen:
Da, 4-12x  nije na odmet.... superti

šokac:

--- Citat: fazan šumeće - 03. 04. 2013. 21:08:56 ---pozdrav svima i molim za malu pomoć, kupio bi si optiku za 223 rem. i dvoumim se između leupolda vx-1 3-9x50 i meopte meopro 4-12x 50 cijenom su slične ili možda povećanje 40  ili ako mi nešto drugo preporučate u tom razredu cijena.  lovim najčešće čaglja, lisicu, i srnjaka. unaprijed zahvaljujem

--- Kraj citata ---

Pozdrav kolega !   d1

Ako hoćeš pogledaj Nikona Monarcha 2,5-10 x 42 .
Cijenom ti je između te dvije gore što si naveo iako
ni sa njima nećeš pogriješiti .

Imaš i u Lovcu Burrisa FF II  ako hoćeš pogledaj .
Nije puno novaca a služit će ti odlično .

dalmatino:
Meoptina nova serija optičkih ciljnika Meostar R2 (6 x povećanje), je u prodaji. Za sada samo mode 1-6 x 24 u Frankonie dođe 1200 Eura !

Uz 6x povećanja nudi nove premaze MeoLux za višu propusnost svjetla i premaz MeoDrop što bi trebao biti neki "Meopta lotuseffekt". Zanimljivo je pitanje kada će i ostali modeli ove serije u prodaju.

Nadajmo se da će i stara dobra serija R1 ostati u proizvodnji uz još povoljnije cjene.

http://www.meoptasportsoptics.com/shop/en/r2-1-6x24-rd/meostar-r2-1-6x24rd/ctgRen.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju