Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
joza991:
.... zagi
DejanG:
Kakva je Meopta Meostar R1 3-10x50, jel tubus 30mm, kakva je kvalitetom u odnosu na Leupold VX-3 i Zeiss Duralyt...? zagi
perosa:
Pozdrav kolege...evo da vam se napokon pohvalim da je stigla me-opta 4-12x50...na prvi pogled izgleda predobro namontirao sam ju u stare nosaca sve pase po planu...upucao odokativno po cjevi i mehanickom nisanu....jedva cekao da odem do streljane...pa da vidim dali se isplati tih 3298,00 kn na 12 rata...trenutno sam na poplavi u iloku radim od 7-19...tako da cuorati sacekati jos koji dan dom voda padne u korito i proglase redovne mjere....aliii"izdrzat ce salko jos ovo malko"( stara narodna)...javim vam rezultate prvi puta kad pogledam kroz nju u sumrak....
ivo samoborec:
...Perosa..samo ti mirno obavi posao U Iloku....Meopte sam tri imao..nema greske...vidi se dobro...no kako vrag nikada ne spava...uvijek kad je malo novca doslo na kup...opet gledas malo skuplije..no dali je i bolje za nase potrebe ako je skuplje........pitanje je sad
lovac10:
Sinoć se kod mene skupilo društvo i prijatelj donio pušku sa meoptom ARTEMIS 2100
Uspoređivali sa mojim swarom u sumrak,vjerujte NEMA razlike bar ju nismo vidjeli nas nekoliko
Moje mišljenje je da je meopta najbolji omjer uloženo-dobiveno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju