Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
tomica:
Hvala kolege, danas nista od upucavanja, u Lici kisa ne prestaje.
Vidjet cu kada se vrijeme malo proljepsa d4
Max011:
--- Citat: tomica - 26. 02. 2014. 22:20:54 ---Ni meni nije jasno gdje je nestalo moje pitanje dois!
Uglavnom, jedine oznake su U/R! Sutra poslikam.
--- Kraj citata ---
I na Meoprou koji ja imama 4-12x50 isto je stanje oznaka U/R i strelica na obe turete. Gornja je za dizanje pogotka up u pravcu strelice ili spuštanje kontra smer , dok je bočna za pomeranje pogotka udesno right u pravcu strelica i kontra ulevo. Dakle nije kupljena reparirana a ni polovna optka nego je to urađeno pretpostavljam radi uštede jer je ugrađeni deo istovetan na obe turete. Ko neće da se zeza sa ovim može lakom za nokte da na gornjoj tureti prekreči R a na bočnoj U i reši zajebanciju :)
sheytan:
--- Citat: enigma - 26. 02. 2014. 21:43:58 ---Jel ovak to izgleda ovak je bilo na mojoj 4-12x50 meopro oznake su bile "UP" u smjeru strelice končanica ide gore kontra smjera strelice ide dole i "L" kao left lijevo u smjeru strelice kontra ide desno.Nije bilo drugih oznaka na klik mehanizmu.
slika je sa neta 3-9x42 meopro
--- Kraj citata ---
Kod vetjine savremenih svetskih optika ove oznake oznachavaju gde ide POGODAK, a konchanica za takvo pomeranje pogotka tje otitji u kontra smeru!!! teaa
Max, el si siguran da nije ovako kako ja napisah?
Max011:
Šeki d1 loše se odrazih pa revidirah stav d4
enigma:
--- Citat: sheytan - 27. 02. 2014. 15:17:43 ---
--- Citat: enigma - 26. 02. 2014. 21:43:58 ---Jel ovak to izgleda ovak je bilo na mojoj 4-12x50 meopro oznake su bile "UP" u smjeru strelice končanica ide gore kontra smjera strelice ide dole i "L" kao left lijevo u smjeru strelice kontra ide desno.Nije bilo drugih oznaka na klik mehanizmu.
slika je sa neta 3-9x42 meopro
--- Kraj citata ---
Kod vetjine savremenih svetskih optika ove oznake oznachavaju gde ide POGODAK, a konchanica za takvo pomeranje pogotka tje otitji u kontra smeru!!! teaa
Max, el si siguran da nije ovako kako ja napisah?
[/quote
Istina dobro si to primjetio zagi
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju