Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
Laufer 223:
Šalji u Etran u Zagreb oni su generalni zastupnici za Meoptu, i imaju sve dijelove, a tvoja je pod garancijom.
sheytan:
^ sem što to NIKADA neće biti kao nova... paci
Da li ima pravo da zahteva NOVU optiq?
josip89:
ja bi to svejedno poslao direkt meopti o ovom etranu sam svašta čuo
a opet valjda ovi u tvornici ipak bolje znaju
brat nikola:
Zvao sam detonex i dogovorio snjim,kod njih dostavim optiku,oni je šalju u etran i ako imaju dijelove za 10 dana najduze bi trebalo biti gotovo,a ako ne onda ju salju u tvornicu da oni to rijese,a to bi se moglo otegnuti na vise od mjesec dana...
Macak:
--- Citat: brat nikola - 05. 10. 2015. 07:55:45 ---Kolege dali je netko imao problem sa meoptinom optikom da mu je zablokirala varijabla?? Radi se o optici Meopta Meostar R1 3-12x56...u zadnje vrijeme sam bio na streljani i upucao optiku i zadovoljan sam bio...drugi put odem i optika nosi lijevo 5cm i dolje 10-ak cm...ja je ponovno upucam i opet budem zadovoljan...kad sam promasio lisicu bio sam malo zacudjen sta se desava...i jucer u lovu mi se dogodi da ne mogu vrtit varijablu,zablokirala od broja 4 do 6....i probam polako vratit i opet i onda sam uspio do 12,kad sam vracao nazad cujem da unutr anesto drobi ( kao staklo ) i stala je do broja 4 opet i ne moze dalje od 6 se povecati.....danas cu je poslati u trgovinu i na servis...al zanima me jel ko imo slican problem da znam makar o cem se radi dok to ne dodje na servis i utvrde kvar...hvala pozdrav
--- Kraj citata ---
Nikad cuo za tako nesto kolega Nikola. Sve koje znam, ima ih dosta koji koriste tu optiku, nikad netko nije imao ni najmanji problem sa njome.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju