Optike i nosači > Optike
MEOPTA optike
evaeva:
--- Citat: anubis - 23. 02. 2016. 09:53:16 ---
--- Citat: evaeva - 22. 02. 2016. 21:43:31 ---Koju trgovinu preporučujete za kupovinu Meopta optike kod nas u HR ?? Isplati li se otići do Slovenije ??
--- Kraj citata ---
Pa Detonex naravno...
--- Kraj citata ---
A Lovac trgovina u Teslinoj.....??? Kakve su razlike u cijeni ??
Kokot:
Ima li neko Meopta Meostar R1 7x56 (RD) ?
Imam ja, ali nije osvijetljena (RD) i i vrlo sam zadovoljan, koristim ju isklučivo za čeku.
Macak:
--- Citat: anubis - 23. 02. 2016. 09:53:16 ---
--- Citat: evaeva - 22. 02. 2016. 21:43:31 ---Koju trgovinu preporučujete za kupovinu Meopta optike kod nas u HR ?? Isplati li se otići do Slovenije ??
--- Kraj citata ---
Pa Detonex naravno...
--- Kraj citata ---
Da, ali su skupi, ustedis 100-200 Eura, neki puta i vise ako je na akciji na e-gunu i tu je jos postarina uracunata. Nedavno je tamo nasao R1 3-12x56 sa crvenom tockom za 689 € i brzo sve rasprodano.
leon:
--- Kraj citata ---
Ima jih Ancelj u Novom mestu .
JANEZ L:
Lp!
Danas došao jedan paketić... Otvorim. Unutra neke pahuljice, mislim neko pesi starog Janeza. hao
Pahuljice bacim i vidi kaj je unutra... Kutija a na njoj piše Meopta Meostar R2 2-12x50RD. :shok:
Ma neko zaista pesi Janeza... Neko slao praznu kutiju... paci Otvaram i unutra... :shok: :shok: :shok:
Nov, zaista potpuno nov R2... z10 d1
Prvi dojmovi: malo robustan ali fin dizajn. Slika oštra, ko švajcarski nož. U noč se vidi više nego dobro. Crvena tačka fina, za noč na 1, baš taman. Jedino poklopci za okular i objektiv so nepraktični ali ću dobiti takve "normalne". Ali više kada ide u lov. Sada treba pokreniti projekt Ferlach kombinirka. z10 z10 z10 d1
Lovski zdravo
Janez L
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju