Optike i nosači > Optike

MEOPTA optike

<< < (15/193) > >>

Max011:
Pošto bi trebalo ovih dana da mi pristigne pomenuto grlo u štalu  ;D ;D razmišljam o ova dva optička nišana. Ceo koncept je baziran na sirovoj jednostavnosti,tj cevka je bez meh nišana, montaža je fiksna ali ojačana prednji prsten ima 6 šrafova zadnji suport je jače dimenzioniran... Odbacio sam variable na startu i opredelio se za starinsku 4 ku ova dva proizvodjača mada ne bih bio gadljiv ni na nekog starog cajsa polovnog ali baš da nije previše raubovan. I da citiram kolegu koji mi je dosta pomogao oko ostavrivanja ovog koncepta a koji kaže: Ja sam zadovoljan sa ovim topom ako ga spakujem iz ruke u plekani tanjir( promera 20 cm)  ;D na 100 metara sve ostalo je qrčenje!  z10

Nosler:
Od fixnih bih izabrao leupold....samo zato sto je dobar a jeftin.Meopta bi dosla u obzir ako bih htjeo 1,5-6x42. A 9,3x62 je puno preciznija od "tanjira". d4

Schultz and Larsen:
E moj Max ččč nije ti lahko hao hao hao

Ry1:
Koristim 3 Meoptine optike na 3 razlicita kalibra. U proseku najmanje 2 x nedeljno. Sve tri su prosle svojevrsnu torturu po pitanju izdrzljivosti i preciznosti.
Leupolda sam prodao

canis:
Koje modele Meopti imaš na tom oružju?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju