Optike i nosači > Optike

Molim za BRZI odgovor:1.1-4.5x26BAUER ili 1.1-4x24BUSHNELL???

(1/3) > >>

hunter017:
U nedoumici sam sta da kupim! Prodavac iz Austrije mi nudi optiku 1.1-4.5x26  sa red dot-om marke Bauer, dok u Srbiji u prodavnici "Magnum" mi nude Bushnell-ovu optiku 1.1-4x24 cena i jedne i druge je 250ev. Pregledom svih mogucih sajtova nisam mogao da nadjem karakteristike i izgled pomenute Bauer-ove iako me gospodin iz prodavnice iz Beca da je optika odlicna , da je po nemackoj tehnologiji sklapaju u Japanu i da 100% nije Kineska! Problem postoji i kod bushnell-ove 1.1-4x24 jer i nju nisam mogao da nadjem ni na jednom sajtu. Sta kupiti od pomenutih ako su to dve macke u dzaku!!!  inace pre mesec dana sam kupio Bushnell baner 1.5-4.5x30 i odmah prodao-nisam je ni montirao na kom. pusku iz-94 koju koristim za pogonski lov divlje svinje. Obe optike izgledaju po prici kao cajsova viktori 1.1-4x24
      BICU ZAHVALAN ZA DOBRONAMERAN SAVET U VEZI OVE DVE OPTIKE!
P.S. MORAM DA SE ODLUCIM U ROKU OD DVA -TRI DANA JER POTENCIJALNI DONOSILAC IZ AUSTRIJE DOLAZI U SRBIJU.    HVALA UNAPRED

medo:
Bauer ;)

hunter017:
hvala MEDO!!!

Max011:
1.25-4 x 24mm elit 4200 je dobra Bušnelova optika  ali sumnjam da je ona 250 evrića !! :) Pre će biti da se prodavac ,,zajebunio,, i da se radi o nekom trofiju ili ledžendu koji se valjaju za oko 25000 dindži kod nas ! Prema tome ako Medo kaže Bauer onda to pazari ali ako ne grešim bauer znači seljak, paor, gedža,geak,gruntovnik na nemačkom pa ako te budu zezali ... ;D ;D takodje bauer je i gradjevinac  ;D pa izaberi šta ti se svidja

krilaš:
Moj ti je odgovor definitivno BAUER .

Pozdrav Goran

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju