Optike i nosači > Optike

Molim za BRZI odgovor:1.1-4.5x26BAUER ili 1.1-4x24BUSHNELL???

<< < (3/3)

kalnik:
Bauer, nikad više Bushnell. Imao sam crvenu točku firme Bushnell i zažalio. Koliko para toliko muzike.

ivo samoborec:
.........niti Norconia,Tasco,Buschnell.......i sve ove firme koje su postale preko noci ne priznajem......dragi lovci ja znam da je skupo ali ako se lovom bavite...kaze se pokrij se koliko si veliki ali ovakva pitanja nebih pisao na forum........sve je to za mene najobicnije smece...nisam milioner jer isto gledam od prvog do prvog da se razumijemo....lov je sport ili razonoda,hoby........to je isto za mene kao da razgovaraju Schumacher i Lauda o trkama a da ga Lauda pita sto misli o "Sava"gumama............mislim da sam bio jasan...Swarovski,Zeiss,Kahles.........TO JE BUDUCNOST.

zhrvoje:
Covjek je lijepo pitao dal da kupi Bauer ili Bushnell i to je to. Dal je to smece ili ne ili je bolji Kahles ili Zeiss, nije mjesto u ovoj temi. Za ta prepucavanje postoje druge teme. Netko se mora financijski rastezati da bi si kupio Zeiss, a netko jos vise da bi kupio najjeftiniju Norkoniju. Ima nas razlicitih financijskih stanja na forumu i o tom ne bi trebali raspravljati. Ono sto je jednom glupo drugom je pametno i obrnuto...

hunter017:
Tako je zhrvoje,ovde se radi o tome-kupiti jedno ili drugo. d4
Inace na komentar iva samoboreca "znam ja da je pirelijeva guma bolja od savine, narocito za terensku voznju" ali ovde je rec o necem drugom. Ja bih uzeo carl zaiss victory 1.1-4x24, jedino da mi pozajmis jos 1900ev. na 5 godina.

hunter017:
 U svakom slucaju problem resen . Hvala svima na saradnji. Prenecu vam utiske o baueru kad ga budem istestirao.  2p

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju