Optike i nosači > Optike
NIKON optike
Expresica:
3-12x56,svijetleca koncanica br.4 LK, znaci 4 sa malim svje.krizom u sredini,30 mm tubus ili kako se vec kaze...,ima jos negdje oko 20 god.garanciju, a sta se tice cijene ajde ti reci nesto realno koliko bi to jos vrijedilo č!
medo:
S obzirom da je star 10 g 4500-5000kn.
Stvar je da on vrijedi ali godine mu ruse cijenu tako da sam nasao jedva jedan za 4000 kn malo izgreban izvana.
To je stvarno kvalitetna optika d4
Bobi:
Idem sutra u Svicarsku, pa cu bas pogledati za cijene, a mozda i uzmem neki Nikon jer ionako namjeravam kupiti nesto, a po postovima vidim da je to odlicna optika.
Do sada sam planirao uzeti Tasco Titan, no koliko vidim sto god da uzmem ne grijesim.
medo:
--- Citat: Bobi - 18. 12. 2007. 14:27:22 ---Idem sutra u Svicarsku, pa cu bas pogledati za cijene, a mozda i uzmem neki Nikon jer ionako namjeravam kupiti nesto, a po postovima vidim da je to odlicna optika.
Do sada sam planirao uzeti Tasco Titan, no koliko vidim sto god da uzmem ne grijesim.
--- Kraj citata ---
d4
Expresica:
--- Citat: medo - 18. 12. 2007. 14:22:34 ---S obzirom da je star 10 g 4500-5000kn.
Stvar je da on vrijedi ali godine mu ruse cijenu tako da sam nasao jedva jedan za 4000 kn malo izgreban izvana.
To je stvarno kvalitetna optika d4
--- Kraj citata ---
Onda neka bude fixno 650 eura bez montaze,a imam ja jos njegovu orginal Blaserovu schwenkmontazu dao bih je za 150 eura,mislim da je za 14 mm sinju,vidi sliku....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju