Optike i nosači > Optike
NIKON optike
medo:
--- Citat: thunder11 - 10. 12. 2007. 18:07:11 ---Nikon je fenomenalna optika mada onih x50 nije moja preporuka. Vishe volim manje objektive. x44 Max za mene! Jedan moj drugar je uzeo Monarha i prezadovoljan je njome. Uostalom ko ne bi!
thunder11
--- Kraj citata ---
Pa di si ljudino.Nemam YM na ovom kompu ali moramo se cuti sutra navecer da vidim kako si.
Tebi je 44 ko stvoren za streljanu ;)
thunder11:
Eto me junace! Ja malo da vidim shta se radi na forumu pa postovao :D Sta ima kod tebeč SUtra se cujemo sigurno ;)
SSG:
medo,dečki kak se kreču cijene tih optika ččč
Bodul:
U našem evropskom okruženju ako se tadi o optici sa promjerom tubusa 30 mm je preskupa.
Za manje eura se može dobiti Docter 2,5-10X48 koji je u sumrak bolji i od Swarovskog, a kvaliteta je na visokom nivou jer ipak je to u svojim korjenima (Jenaoptik) izvorni Zeiss.
SSG:
--- Citat: Bodul - 11. 12. 2007. 12:42:09 ---U našem evropskom okruženju ako se tadi o optici sa promjerom tubusa 30 mm je preskupa.
Za manje eura se može dobiti Docter 2,5-10X48 koji je u sumrak bolji i od Swarovskog, a kvaliteta je na visokom nivou jer ipak je to u svojim korjenima (Jenaoptik) izvorni Zeiss.
--- Kraj citata ---
Koja je njegova cijenačmedo,kaj misliš o toj opticičJel ti poznatač
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju