Optike i nosači > Optike

NORCONIA Optike

<< < (5/13) > >>

blackpowder:

--- Citat: Mrvica - 06. 05. 2008. 05:57:04 ---Ta optika nimalo nije bila jeftina. Drugo pao sam na riječi prodavača s kojim sam si jako dobar.

Sad će uzeti Falcona, pa se nadam da problema neće biti.

--- Kraj citata ---

Mrva, moja nona je znala reć da ni krava ne staje dva puta u istu rupu a ti sad navalio na Falcona.  d2

blackpowder:

--- Citat: Mrvica - 06. 05. 2008. 13:26:54 ---
--- Citat: blackpowder - 06. 05. 2008. 11:00:02 ---Mrva, moja nona je znala reć da ni krava ne staje dva puta u istu rupu a ti sad navalio na Falcona.  d2

--- Kraj citata ---

Bemti  :o

Konačno idem kupit pravu optiku, idem potrošit novce, molim medu da mi doense pravu stvaar (valjda čovjek zna) i sad mi nije ništa jasno  ččč

--- Kraj citata ---

FALCON može biti OK optika po onome kako pišu o sebi. Dobro je da ima ljudi koji vole isprobavati nove  stvari jer nam otvaraju horizonte. Da su svi uskog pogleda kao ja još bi hodali po ravnoj ploči na leđima kornjača a žarulje bi napajali istosmjernom strujom, automobili bi bili na paru a seksali bi se samo u misionarskom položaju..... z10

blackpowder:

--- Citat: Mrvica - 07. 05. 2008. 11:48:30 ---
--- Citat: blackpowder - 07. 05. 2008. 09:50:06 ---FALCON može biti OK optika po onome kako pišu o sebi. Dobro je da ima ljudi koji vole isprobavati nove  stvari jer nam otvaraju horizonte. Da su svi uskog pogleda kao ja još bi hodali po ravnoj ploči na leđima kornjača a žarulje bi napajali istosmjernom strujom, automobili bi bili na paru a seksali bi se samo u misionarskom položaju..... z10

--- Kraj citata ---

Nakraju ću ja tu Narocniu prodati preko oglasnika, na MK staviti meh. nišane a na .308 Swarovski  ali kako ženi opravadti takav trošak  nebuislo jedino opravdanje je reći 5 % cijene. Tako sam i za Narconiu rekao da je došla 399 kn, kaj babe znaju   ;D

--- Kraj citata ---

Mene često pitaju kako mogu toliko trošiti na pucačinu, oružje natjecanja....moj odgovor je jednostavan MOJE DJETE NE JEDE ČOKOLADU! A ja imam samo jedno. A koliko bi tek uštedio na čokoladi da ih ima troje četvoro? Ti si mlad napucaj čopor klinaca i nedaj im čokoladu pa da vidiš uštede!

Ry1:
Kvalitet Norconie stane u prosirenu recenicu..."Bezi i ne okreci se sine"

aigor:
probaj sa seeadler-om ja sam imao norconiu pa sam je slao na popravak jer su popadale končanice.kad se vratila sa popravka više je nisam mogao upucati na 8,57 probao na malokalibarku i na kraju stoji u ormaru čeka povoljnu prodaju.sa seeadler-om nišanim već drugu godinu nije se pomakla za milimetar od dana upucavanja.cijena je oko 1700 kn srednja klasa, moja je 6x45,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju