Optike i nosači > Optike

NORCONIA Optike

<< < (6/13) > >>

Neno:

Nakraju ću ja tu Narocniu prodati preko oglasnika, na MK staviti meh. nišane a na .308 Swarovski  ali kako ženi opravadti takav trošak  nebuislo jedino opravdanje je reći 5 % cijene. Tako sam i za Narconiu rekao da je došla 399 kn, kaj babe znaju   ;D
[/quote]

Sram da te bude!
Zar tako bezobrazno lagati svojoj zakonitoj?  ;D

Neno:

--- Citat: Mrvica - 15. 05. 2008. 09:21:14 ---
--- Citat: Neno - 15. 05. 2008. 08:32:15 ---Zar tako bezobrazno lagati svojoj zakonitoj?  ;D

--- Kraj citata ---

Pazi ovo ja kupim Narocniu od 1600 kn, ženi kažem 399 kn  :laugh:. I sad ona "  :shok: kaj je to skupo, pa jel nema tog jeftinije  :shok: "

Kaj češ, moramo se snalaziti  ;D

--- Kraj citata ---

A s druge strane pismo torbica 12 X 20 centimetara kože,od Picarda plačena 1800 Kn je "Stvarno dobra prilika"  ;)

Zoran:

--- Citat: Mrvica - 15. 05. 2008. 09:21:14 ---
--- Citat: Neno - 15. 05. 2008. 08:32:15 ---Zar tako bezobrazno lagati svojoj zakonitoj?  ;D

--- Kraj citata ---

Pazi ovo ja kupim Narocniu od 1600 kn, ženi kažem 399 kn  :laugh:. I sad ona "  :shok: kaj je to skupo, pa jel nema tog jeftinije  :shok: "

Kaj češ, moramo se snalaziti  ;D

--- Kraj citata ---

a torbicu kad zene kupuju nemozes ni kljuc od auta staviti u nju koliko je mala i za nju daju 5000,00kn! i jos kaze ma jeftino bilo na snizenju! hehehh

blackpowder:
uuuuuuuu čizme preko koljena! Vidi se da si mlad - to je samo za spavaću sobu HEHEHEHE

Tihomir:

--- Citat: Mrvica - 15. 05. 2008. 19:09:56 ---
--- Citat: Zoran - 15. 05. 2008. 11:37:22 ---a torbicu kad zene kupuju nemozes ni kljuc od auta staviti u nju koliko je mala i za nju daju 5000,00kn! i jos kaze ma jeftino bilo na snizenju! hehehh

--- Kraj citata ---

Potpuno točno. Evo ove moje babe poludila ona za LG pradom čim izašla, ode 5000 kn. Neku torbicu kupila dok je bila kod roditelja, moraš s nogom unutra ugurati kovanicu od 5 kn, 700 kn, neke čizme dok je bila kod roditelja preko koljena, 2500 kn, nemožeš s njima ni na njivu ni nigdje  ;D. Sreća da to roditelji financirali  ;D

Ja dok to vidim prvo moram popiti šečera i vode, a kaže ona "pa to je skoro besplatno"  m4

--- Kraj citata ---

Skoro besplatno???

To češ sve ti Mrva odraditi kod tast i punice,kad će god šta trebati bude bilo:"Zete jel bi mogao....?"   
Tako to obično biva....
Pa nek sad netko kaže da nije tako?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju