Optike i nosači > Optike

optika do 1000 kuna

<< < (3/12) > >>

Macak:
Ako zelis bacit 1.000 kuna kroz prozor, onda kupi nesto za tu cijenu. Bolje bi ti bilo da doniras novce...

Tyger:
Ne bih se slozio sa svime napisanim. I to govorim iz svojeg iskustva. Naravno, ne mora biti pravilo ali moze se sloziti i kombinacija za te novce. I sam sam bio u slicnim dvojbama kada sam trazio optiku i nosace a nisam imao puno veci budet.
Uzeo sam Norconiu 3-9x40 s crvenom točkom te fiksnim nosacima na CZ m70. Nakon nepune godine dana brojimo 70-ak izlazaka u loviste s odstrijelom lisica, divljih svinja, srnjaka te srna. Optiku sam koristio samo na lov s ceke i niti u jednom trenutku nije pokazala pomak.
Jasno da nije u rangu puno skupljih optika, bilo bi smijesno ocekivati vrhunsku kvalitetu i sliku ali za pocetak i vise nego dovoljna i mogu reci da me itekako posluzila. Navedena kombinacija optike i fiksnih nocasa je na prodaju i to unutar gore spomenutog budeta. Tockica je radila kada je bilo potrebno, optika je bez ikakvih problema izdrzala svaki put kada je trebalo, nosaci takodjer, te smatram da se itekako i za relativno malo novaca moze naci kombinacija koja ce sluziti mladog lovca.
I to je izgledalo ovako:

tyrol:

--- Citat: Tyger - 28. 12. 2015. 14:05:02 ---Uzeo sam Norconiu 3-9x40 s crvenom točkom te fiksnim nosacima na CZ m70.

--- Kraj citata ---
Zar to nisu nosači od Zbrojevke??

peca:
Moze se naci zrakova vojna optika za 100eura drzi nece se pomaknut sigurno,a sad imaona dosta mana,a trzaj joj ne smeta a dala bi se naci i zrak6x42 ili mauser 6x42 lovacka optika za 150eura.

Tyger:

--- Citat: tyrol - 28. 12. 2015. 15:32:13 ---
--- Citat: Tyger - 28. 12. 2015. 14:05:02 ---Uzeo sam Norconiu 3-9x40 s crvenom točkom te fiksnim nosacima na CZ m70.

--- Kraj citata ---
Zar to nisu nosači od Zbrojevke??

--- Kraj citata ---

Rupe takoder savrseno odgovaraju na Zastavu bez ikakvih dorada/prerada.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju