Optike i nosači > Optike
Optika sa ebay-a!
Harry P.:
Ako ti ova paše, ova trgovac ti dostavlja i u RH...
Na cijenu ti je dostava još nekih 44 i nešto dolara...
http://cgi.ebay.com/Leupold-VX-II-3-9X50mm-Riflescope-Duplex-M-Blk-56900-/380235421561?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5887cc1779
E sad još ako nemaš sreće pa na sveukupni iznos platiš cca 33% poreza i carine, a postoji mogućnost da i ne platiš ovih 33% i da samo platiš cijenu optike i dostavu.
Neznam, ako ti se isplati javi se...
vuk sa motajice:
I mene ovo interesuje a posto sam tanak sa engleskim jezikom dajte mi recite dali su ove optik nove ili polovne i dali se i na koji nacin mogu naruciti da se dostave na kucnu adresu, dali bude ikada problema tipa da ne dostave optiku koju ste narucili vec neku drugu i na koji nacin se vrsi uplata i kako ide ovo sa carinom i porezom,jesam jednostavan jel uf ali bi mi dobro dosle informacije iz prve ruke nekoga koje vec narucivao preko e-baya
danijelh:
Možeš super kupiti, a možeš i požaliti! Sve zavisi kakve si sreče!
krilaš:
Drugari dosta sam kupovao i prodvao preko ebay stranice u principu sve je ok ali mi se desilo da sam pre 5-t godine kupio trpezariski sto od punog hrastovog drveta platio i nikada ga nisam dobio.Sa osobom koja je prodavala nov sto a adresa boravka je bila NEMACKA sam par puta razmenio poruke i stalno je bilo sledece nedelje.Obratio sam se ebay timu prodavac je nestao pod tim imenom sa ebay-a ali kakve meni koristi od toga.
Ovo jeste malo offtopic alo moze da koristi u princupu dobro je kupovati preko ovakvih stranica ali samo za sumu novca za koju ste spremni lako oprostiti.
Goran Krilas
danijelh:
E baš sam i ja na to mislio! Radije odem u dučan užicam kakav popust, kupim za koji euro više ali sam siguran da ima garanciju na kvalitetu i na isporuku!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju