Optike i nosači > Optike

Optika sa ebay-a!

<< < (3/17) > >>

syncm2:

--- Citat: darho - 28. 02. 2011. 18:32:31 ---ovu optiku koju si tu označio nečeš moć kupit jer ti trgovac koji ju prodaje samo šalje proizvode po americi... moraš gledat tamo di piše shiping da uz to piše i worldwide da bi mogao dobit proizvod..

--- Kraj citata ---

Znam da taj ne salje van, taj mi je posluzio za primjer

darho:
kolege e bay vam je lutrija...puno kupujem na e bayu i ima puno stvari koje sam kupio platio i dobio a ima i puno stvari koje sam platio i nikad nisam vidio.... zapravo postoji neki način povrata novca za stvari koje ne dobijete ali ima jedan problem.... većina stvari koje sam ja platio a nisam dobio došle su u Hrvatsku a prošle carinu.. e a tu onda nastaje problem...največi problem je kolko sam kasnije saznao u pošti i dostavi jer naši ljudi tamo to pokradu i nikad nitko za to ne odgovara jer kad dodjete na poštu sa brojem pošiljke šalju vas tamo vamo po kancelarijama i nitko nema pojma ko je odgovoran i ko bi mogo znat di je vaš paket i na kraju odustanete od potrage i pomirite sa sa gubitkom...tako je bar  bilo u mojem slučaju a povrat novca od e baya nemožete tražiti jer je paket uredno poslan i stigo je na naše tlo a to onda nije više u do e baya nego do lopova... to vam govorim iz vlastitog iskustva... ali znam i masu ljudi koji nikad nisu imali ni najmanji problem...sve je to relativno i kako je več rečeno najbolje se je pripremit na to da si osto bez love pa onda ako paket dođe niko sretniji od tebe...

syncm2:

--- Citat: Harry P. - 28. 02. 2011. 18:39:36 ---Ako ti ova paše, ova trgovac ti dostavlja i u RH...
Na cijenu ti je dostava još nekih 44 i nešto dolara...
http://cgi.ebay.com/Leupold-VX-II-3-9X50mm-Riflescope-Duplex-M-Blk-56900-/380235421561?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5887cc1779

E sad još ako nemaš sreće pa na sveukupni iznos platiš cca 33% poreza i carine, a postoji mogućnost da i ne platiš ovih 33% i da samo platiš cijenu optike i dostavu.
Neznam, ako ti se isplati javi se...

http://cgi.ebay.com/NEW-LEUPOLD-VX-3I-RIFLE-SCOPE-4-5-14x50-66295-DUPLEX-/230591636572?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b055245c

Molim misljenje o ovoj optici, ova bi bila ok, ima i bolji sto duze gledam sve manje znam koju kupiti.
--- Kraj citata ---

danijelh:
Leupold 4-14x56 za cca 4500 kuna u HR bez kemije i brige

darho:
kolega dobra optika samo za moj ukus malo previše love za riskirat... nikad neznaš ko ti može maznut optiku na putu... inače optika idealna za te novce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju