Optike i nosači > Optike

Optika sa ebay-a!

<< < (14/17) > >>

tuzlic:

--- Citat: Macak - 13. 11. 2011. 14:24:01 ---Te Zeiss optike koje se rade kod Amera, nemaju istu kvalitetu kao ove iz Njemacke. Ja bi tu bio oprezan i radje nebi uzeo.

--- Kraj citata ---
Meni su kolege rekli da ih u americi samo sastavljaju , koriste se njemačka leća i pomeni najgore ,mehanizam iz china, jbg. sad šta da se radi ?. MEDO pomagaj !  paci

Lazar:
konkvest seriju za cajsa radi ceska meopta i proizvodi su dobri

tuzlic:

--- Citat: Lazar - 14. 11. 2011. 14:31:57 ---konkvest seriju za cajsa radi ceska meopta i proizvodi su dobri

--- Kraj citata ---
Jesili 100% siguran, ak jesi kupujem zeissa 3.5-10x44 MC jer vjerujem cesima a i imam njihovu puškicu cz550, mislim  da će se dobro uklopiti a i nije puno evropljana.

Lazar:
99% isto i cajsove spektive radi meopta , duralita radi hensold

tuzlic:

--- Citat: Lazar - 14. 11. 2011. 14:46:31 ---99% isto i cajsove spektive radi meopta , duralita radi hensold

--- Kraj citata ---
e jbg.ja otišao na ebay, a ono on prodan jbg. ništa idemo dalje , ima kod nas u bih jedan kolega prodaje leupold ja mislim da je vx3 3.5-10x50 nov ako se ne varam ,za jedno 725 eura pa otiću kod njega malo pogledat. Je malo skuplji od zeissa ali jbg. moram nešto nabacit na karabin da mi nebude usamljen.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju